Nije se petljala

N. Kidman: Nisam Katie Holmes savjetovala razvod od Toma

nicole
Pixsell
05.10.2012.
u 10:32

Katie i ja nikada nismo sjele za isti stol i razgovarale kao dvije žene. I Tomu i njoj želim svako dobro, nisam se miješala u njihovu priču, izjavila je australska zvijezda, koja je danas sretno zaljubljena u svog supruga Keitha Urbana.

Glumica Nicole Kidman demantirala je glasine da je svojoj kolegici Katie Holmes savjetovala razvod od Toma Cruisea. Nicole, koja je i sama bila u braku s holivudskom zvijezdom, tvrdi da nikada čak nije ni razgovarala s Katie.

– Nikada nismo sjele za isti stol i razgovarale kao dvije žene. I Tomu i njoj želim svako dobro, nisam se miješala u njihovu priču – izjavila je Nicole Kidman za australski magazin Who.

Glumica se osvrnula i na svoj brak s Cruiseom, tvrdeći da je sa 23 godine bila premlada za zajednički život.

– Udala sam se veoma rano i ne žalim zbog toga. Taj je brak dugo bio sjajan, u njemu sam dobila i Isabellu i Connora – rekla je zvijezda, spominjući svoju posvojenu djecu.

Dugo nakon razvoda, priznala je, bila je u depresiji, ali sada je ponovno sretno zaljubljena, i to u supruga Keitha Urbana, s kojim ima još dvije kćeri, Sunday i Faith.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije