Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuna transformacija

Objavljena fotografija neprepoznatljivog Stankovića. Možete vjerovati da je nekada ovako izgledao?

Aleksandar Stanković
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
03.03.2016.
u 09:04

Nakon što je njegov novi izgled izazvao brojne komentare, na Facebook-stranici emisije 'Nedjeljom u 2' osvanula je fotografija gotovo neprepoznatljivog Stankovića

Voditelj Aleksandar Stanković prošle nedjelje iznenadio je gledatelje emisije "Nedjeljom u 2" novim imidžem. Stanković koji je inače poznat po obrijanoj glavi u studiju se pojavio s kosom

Nakon što je njegov novi izgled izazvao brojne komentare na Facebook-stranici emisije "Nedjeljom u 2" osvanula je fotografija gotovo neprepoznatljivog Stankovića. Fotografija prikazuje voditelja u mladosti kada je njegov zaštitni znak bila duža kovrčava kosa

Ispod Stankovićeve fotografije osvanula je i fotografija ministra Predraga Šustara čiji je imidž također tijekom vremena evoluirao. 

Simpatične fotografije izazvale su oduševljenje gledatelja, a neki od njih komentirali su kako Stanković s dugom kovrčavom kosom izgleda baš kao Tony Cetinski u mladim danima. 

Evolucija! :-)

Posted by Nedjeljom u 2 on 26. veljače 2016

>>Stanković uzvratio Šprajcu: Poštovani kolega, baš mi je bezveze da me javno vrijeđate!

>>Vitomira Lončar: Karamarku i Milanoviću povijest neće oprostiti ovo što rade

Komentara 12

DS
ds
09:47 03.03.2016.

Ovo što ja vidim je samo ćelavac kojem kosa raste na bradi,ostali meni nepoznate osobe.Pisac ovog teksta ovo viđenje ima pod utjecajem LSD-a.

ZM
zmestrov
10:11 03.03.2016.

MUDRI ĆELAVI LJEVIČARI: ‘Ćelavost je dijalektička preobrazba glave u guzicu!’

SE
sestrićna
10:02 03.03.2016.

provoditelj udbaške sdp politike..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije