Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Lisinskom

Na komemoraciji Akiju Rahimovskom supruga Marija Petrekovića nehotice otkrila sretnu vijest

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
28.01.2022.
u 16:40

Mario i Aleksandra ponosni su roditelji 1,5 godišnje djevojčice Marle, a uskoro će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana

Glumac i komičar Mario Petreković (49) prisustvovao je komemoraciji za Akija Rahimovskog u Maloj dvorani Lisinski na koji je stigao u društvu supruge Aleksandre Kramberger.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Mario i Aleksandra ponosni su roditelji 1,5 godišnje djevojčice Marle, a uskoro će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana. Naime, tijekom komemoracije mnogi su mogli primijetiti trudnički trbuščić zgodne stomatologinje koji je dodatno naglasila crna pripijena haljina. 

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Koliko uživa u očinskoj ulozi Mario je otkrio svojedobno i u intervjuu za Večernji list. - Mogu slobodno reći da sam s očinstvom postao bogat čovjek. Promijenilo je prioritete i fokus je na razvoju i posvećenosti djetetu i obitelji u svim segmentima, mislim, ništa novoga što niste i od drugih očeva i roditelja do sad niste čuli.. Ako me je promijenilo, to je samo na bolje, definitivno - istaknuo je Petreković. Njegova kći Marla na svijet je stigla u kolovozu 2020. godine, a prije nego li su zasnovali obitelj Mario i Aleksandra u vezi su bili dvije godine. 

VIDEO Mirjana Bohanec-Vidović nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine

 

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kažemja
02:20 29.01.2022.

Kakve veze ima vijest da će taj klaun Petreković dobiti dijete sa Akijevom sahranom?

SK
skupiduša
14:48 29.01.2022.

Stvarno je glupo ovu vijest prikaciti Akijevom sprovodu, do kraja neukusno!!!

NE
nešperlin
12:25 29.01.2022.

Treba uvesti bonton u škole,pravila dobrog pdgoja su izgleda odavno nestala. Pola bezveznih predmeta smanjiti na osnove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije