RAJKO GRLIĆ

Na ovim prostorima samo su političari celebrity. Što arogantniji, što manje školovan, time veći celebrity

30.08.2024.
u 13:00

U mojih šest desetljeća na filmu sve se promijenilo, kamere, svjetlo, tehnika... samo je rad s glumcima, taj živi kontakt u kojem beskonačno uživam, to tkanje filma, ostalo isto, kaže nam redatelj

Ključne riječi

Komentara 31

JO
JovanC
13:24 30.08.2024.

Znate kako djeluje "veliki" producent Rajko Grlic? Dodje iz Amerike u Hrvatsku, HAVC i Nina Obuljen mu daju milone za film, on pobere lovu, snimi film koji nitko ne gleda, vrati se u Ameriku, pljuje tamo po Hrvatskoj o kad nestane novaca, vrati se u Hrvatsku po novce. Zasto ne snimi film u Americi? Pa tko bi ta smeca koja nitko ne gleda financirao.

SI
Sivooki
13:55 30.08.2024.

Ahhhh Vremena kad su političari bili završeni bravari, obućari, priučeni osnovnoškolci...i nedodirljivi. Dobra, stara vremena. 🤣🤣🤣🤣

PN
pošteni_načelnik
13:15 30.08.2024.

Rajko - nije ni fakultet garancija da netko nije arogantan, nekulturan ili seljačina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?