vrlo zaljubljena

Ponosno pokazala zaručnički prsten, vjenčanje na pomolu?

cameron diaz
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.10.2014.
u 13:47

Cameron Diaz pojavila se noseći dva prstena na prstenjaku lijeve ruke čime je ponovno potaknula glasine o zarukama

Cameron Diaz navodno je vrlo zaljubljena u svog novog dečka Benjija Maddena, a sada je ponovno potaknula glasine o zarukama.

Glumica se pojavila na crvenom tepihu Akademijinog okupljanja posvećenom hollywoodskim kostimima noseći dva prstena na prstenjaku lijeve ruke. Dok je jedan imao tek jedan dijamant, drugi prsten potpuno je optočen dijamantima, a 42-godišnja glumica nije ih skrivala.

Izgledajući sretno i opušteno, Cameron je potom otišla na romantičnu večeru s 35-godišnjim pjevačem benda Good Charlotte, s kojim je u vezi od travnja.

Benji je nedavno izjavio da razmišlja o osnivanju obitelji, dodavši "to je ono što svaki čovjek želi, priznao to il ne". S druge strane, Cameron je nedavno rekla kako se nikad nije osjećala poriv da bude majka.

>>Jedna od najslavnijih hollywoodskih dama se zaručila?

>>Cameron Diaz: Život u dvadesetima bio je pravo mučenje

>>Tek joj je 41 godina! Slavna glumica nikad nije bolje izgledala

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije