Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ OD NOVINARA

Na zagrebačkom Krematoriju održan posljednji ispraćaj Mislava Bage, stigao i premijer Plenković

Foto: PIXSELL
1/30
23.08.2022.
u 14:38

Komemoracija za preminulog novinara održana je u ponedjeljak u Muzičkoj akademiji u Zagrebu, gdje su se, uz članove obitelji, od Mislava oprostili brojni prijatelji, novinari i suradnici te osobe iz javnog i političkog života

Na Krematoriju na zagrebačkom Mirogoju održan je ispraćaj preminulog novinara, reportera i urednika Nove TV Mislava Bage koji je preminuo 18. kolovoza u Zagrebu u 49. godini života.

Pred Krematorijem se okupilo puno Baginih kolega, prijatelja i članova obitelji, koji su došli odati posljednju počast neprežaljenom Mislavu. Između ostalih stigli su i premijer Andrej Plenković, bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović,ministri Davor Božinović i Nina Obuljen Koržinek, bivši ministri Predrag Fred Matić, Zdravko Marić, Boris Lalovac i Radimir Čačić, supruga predsjednika Milanovića Sanja Musić Milanović,  sindikalist Krešimir Sever, predsjednik SDP-a Peđa Grbin te novinari Zoran Šprajc, Tomislav Jelinčić, Tončica Čeljuska, Andrija Jarak, te Mislavove kolege s Nove TV. 

Komemoracija za preminulog novinara održana je u ponedjeljak u Muzičkoj akademiji u Zagrebu, gdje su se, uz članove obitelji, od Mislava oprostili brojni prijatelji, novinari i suradnici te osobe iz javnog i političkog života.

Od Mislava su se emotivnim govorima oprostili predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić, direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum, predsjednik HND-a Hrvoje Zovko, predsjednica Sindikata novinara Hrvatske i predsjednica Europske federacije novinara Maja Sever te Mislavova nećakinja Paula. Komemoraciju je vodio Bagin kolega Saša Kopljar. 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije