DAVOR LUKŠIĆ

Najbogatiji Hrvat dobio sina, Al Bano postao djed

Davor Lukšić i Cristel Chiara Carrisi
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/4
14.05.2018.
u 16:29

Davorova supruga Cristel (32) rodila je prije četiri dana u tajnosti sina, a vijest je talijanskim medijima prenio Davorov punac, jedan od najpoznatijih talijanskih pjevača svih vremena Al Bano Carrisi (74).

Najbogatiji Hrvat Davor Lukšić (35) prije četiri dana postao je otac. Njegova supruga Cristel (32) rodila je prije četiri dana u tajnosti sina, a vijest je talijanskim medijima prenio Davorov punac, jedan od najpoznatijih talijanskih pjevača svih vremena Al Bano Carrisi (74).

Al Bano je vijest prvi put rekao ovog vikenda u finalu talijasnjog Voicea, u kojem je bio mentor.

- Riječ djed (nonno) na talijanskom je dva puta ne. Ne razumijem zašto! Nema boljeg osjećaja od ovog - rekao je Al Bano.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Podsjetimo, Davor i Cristel vjenčali su se prije dvije godine u talijanskom gradu Lecceu. Lukšić, čovjek kojeg slobodno možemo zvati jednim od vladara hrvatskog turizma, u javnosti se slabo pojavljuje. Potomak je najbogatije obitelji u Čileu, koja je pak potekla od siromašnog bračkog zemljoradnika Polikarpa Lukšića koji se 1910. ukrcao na prekooceanski brod i otplovio u Južnu Ameriku.

 

3.09.16 💛 #dc3 #davberry

A post shared by Cristel Carrisi Luksic (@crisberry_) on

Lukšić je vlasnik velikog broja luksuznih hotela diljem jadranske obale, uključujući i dubrovački hotel Excelsior u kojem je proslavio i svoj 30. rođendan i tada hrvatskoj javnosti predstavio svoju zaručnicu Cristel. Lukšići su nedavno u Zagrebu na elitnom Pantovčaku iznajmili vilu hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića.

Poslovno carstvo obitelji Lukšić procjenjuje se na 12,5 milijardi dolara.

Komentara 2

DP
d.pia
16:48 14.05.2018.

vl bilo bi lijepo da clanak pisete na hrvatskom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije