za njih nema oscara

Najveće hollywoodske rivalke Akademija potpuno izignorirala

jennifer aniston, angelina jolie
Foto: PA/Pixsell
16.01.2015.
u 10:12

Iako je njihovo suparništvo sada već legendarno, Angelina Jolie i Jennifer Aniston spojio je isti problem

Iako je njihovo suparništvo sada već legendarno, Angelinu Jolie i Jennifer Aniston spojio je isti problem.

Mediji su se raspisali o nominacijama za Oscare, a mnoge je iznenadilo što su i Angelina Jolie i Jennifer Aniston izostavljene iz nominacija. Iako je bila nominirana za najbolju glumicu na Zlatnim globusima i dodjeli nagrada SAG, Jennifer Aniston izostavljena je na Oscarima. Mnogi smatraju da joj je mjesto uzela Marion Cotillard.

Da joj bude lakše, isti problem s Akademijom ima i Angelina Jolie. Iako je Jolie režirala hit film ''Unbroken'', nije nominirana u kategoriji najboljeg redatelja, niti je film nominiran u kategoriji najboljeg filma. Ipak, film je nominiran u tri kategorije. Sama Jolie nije nominirana ni za Zlatni globus.

>>Oni su najbolji! Po devet nominacija filmovima "Birdman" i "The Grand Budapest Hotel"

>>Uskoro poznate nominacije za Oscara: Među favoritima Julianne Moore i Benedict Cumberbatch

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije