Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talijani pišu

Nakon mučnih javnih svađa i optužbi o nasilju, Nina Morić i bivši suprug ponovno žive zajedno

Nina Morić
Foto: IPA/PIXSELL
1/10
08.10.2021.
u 21:00

Kako piše talijanski La Presse, Nina i Fabrizio žive zajedno, a ponovno ih je spojio upravo sin.

Bivša manekenka Nina Morić (45) i bivši suprug Fabrizio Corona (47) tri su godine bili u braku, od 2001. do 2004. godine. No, čini se kako su nakon 17 godina odlučili zakopati ratnu sjekiru. Ratnu sjekiru doslovno, nakon što su mediji danima prenosili njihove javne svađe i prijetnje. Nina je čak u jednom trenu snimala uživo sina Carlosa (19) koji potvrđuje kako da otac tuče i daje mu psihotropne tvari. 

Ali ljubav prema sinu očito je bila jača. Naime, kako piše talijanski La Presse, Nina i Fabrizio žive zajedno, a ponovno ih je spojio upravo sin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Kao potvrda ovome su i fotografije koje oboje objavljuju. Prvo je 17. rujna Fabrizio objavio njihovu arhivsku fotografiju s početka njihove mučne ljubavi, a uz nju je napisao: "Mi smo povijest". 

Zatim, posljednjih dana Nina je objavila dvije, prvu gdje je tročlana obitelj zajedno pozirala na cesti, svi u crnom, a drugu gdje su ona i Fabrizio sami. U posljednjoj fotografiji Nina je zavodljivo digla nogu na Fabrizijevu, koji sjedi na stolici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Nina je pred kraj prošle godine javnosti pokazala novog dečka Marca, s kojim je ušla u vezu nakon što je to ljeto prekinula s Vincenzom Chiricom. Ali čini se kako ni ova nova ljubav nije potrajala. 

Ovo nije prvi put da će par okušati novu sreću u ljubavi. Naime, nakon što su godinama bili na sudu zbog skrbništva, par je 2018. godine otišao zajedno na ljetovanje, a iste godine je pozirao i za naslovnicu talijanskog magazina Chi. U intervju su otkrili kako zbog sina Carlosa planiraju selidbu i sreću će okušati u Americi.

Inače, Corona je u travnju ove godine pušten iz zatvora zbog zdravstvenih razloga, a ondje je služio petogodišnju kaznu zbog iznuđivanja novca od poznatih osoba, budući da je radio kao paparazzo.Obitelj Corona prije je neprestano blatila Ninu i proglasili su je i narkomankom samo kako bi ocrnili. Naša manekenka očito je odlučila sve ružno ostaviti iza sebe, pa čak i situaciju kada ju je Fabrizio, dok mu je bila u posjetu u zatvoru, pokušao ugušiti. Zbog svega, početkom ove godine Nina je morala zaključati svoje profile jer su joj Talijani ostavljali ružne komentare zbog bivšeg supruga. No čini se, sada je sve krenulo na bolje. 

VIDEO>>Severina odustala od showa na 'Dodikovoj televiziji': Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način

Komentara 2

SP
Sparks18
07:10 09.10.2021.

Izracunali su da ce pri kupnji praha imati popust na kolicinu ako kupuju zajedno.

TR
Trolor
23:21 14.10.2021.

Samo vi, kvazi novinari, veličajte ovakve bolesne toksične veze. To je vrlo poticajno za sve koji teško izlaze iz njih, posebno ova seračina "čini se kako je ovaj puta krenulo na bolje". To nakon što ju je davio ili? Sutra stavite članak kako si žene ne smiju dozvoliti zlostavljanje. Odvratno licemjerje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije