Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatin ponos

Nakon prekida od manekenke Cristiano Ronaldo podršku pronalazi u sinu

christiano ronaldo
Foto: Facebook
1/5
23.04.2015.
u 19:02

Neposredno prije utakmice protiv gradskog rivala Atletica nogometaš Real Madrida na svom Facebook profilu objavio je fotografiju koja je rastopila srca mnogobrojnih obožavateljica.

Jedan od najpopularnijih, ali i najpoželjnijih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo nakon prekida od Irine Shayk potpuno se posvetio karijeri i obitelji. 

To dokazuju i društvene mreže na kojima portugalski ljepotan često objavljuje svoje privatne fotografije.

Neposredno prije utakmice protiv gradskog rivala Atletica nogometaš Real Madrida na svom Facebook profilu objavio je fotografiju koja je rastopila srca mnogobrojnih obožavateljica.

Fotografija koja prikazuje Cristiana Juniora kako sjedi u naručju svog slavnog oca zaradila je više od milijun i pol lajkova.

– Fantastično je kada čuješ svog sina da ti poželi sreću – napisao je 30-godišnji nogometaš na svom profilu i time svima dao jasno do znanja da mu je upravo sin, na kojeg je beskrajno ponosan, najveća podrška u životu. Barem trenutačno, dok u njegov život ne uđe neka nova ljubav!

 

It is fantastic to hear our son wishing "Good luck Dad!"

Posted by Cristiano Ronaldo on 21. travanj 2015

>>Srpska manekenka koja neodoljivo podsjeća na Irinu zapela Ronaldu za oko?

>>Konačno se oglasio i Ronaldo: Želim Irini svu sreću!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije