DOŠLO JE DO POGREŠKE

Nakon skandala na festivalu u Šibeniku mlada pjevačica iz Sinja poručuje Grdoviću: Rukavica je bačena

Foto: Instagram
1/11
29.08.2024.
u 09:11

Na Večeri dalmatinske šansone pogreškom je pobjednicom proglašena Duška Brčić Šušak, a na kraju su organizatori priznali kako je došlo do pogreške te je pobjednikom proglašen Mladen Grdović

Prošlog vikenda održane su 27. večeri dalmatinske šansone u Šibeniku i pobjednicom je najprije proglašena Sinjanka Duška Brčić Šušak (bivša natjecateljica showa The Voice), a na kraju su organizatori rekli kako je došlo do pogreške te da je pobjednik zapravo Mladen Grdović. Kako su rekli organizatori, došlo je do problema s glasovima, a problemi su nastali zbog glasovanja publike putem mobitela i QR koda. Na kraju je ispalo da Duška nije dobila najveći broj glasova. 

'Prvo sam bila malo u šoku kad su me nazvali, ali poslije sam se našalila na tu temu jer nam to jedino preostaje. Reagirala sam tako da je došla Nova TV u Sinj, imali smo neki intervju, ja sam po njima poslala nagradu jer su oni svakako išli kod Tommi Mischell, direktorice i organizatorice festivala, onda sam im rekla da to ponesu da se sada ne zezamo s poštama i ekspresom pa je bolje da to oni odnesu u moje ime'', ispričala je Duška Brčić Šušak za IN magazin

VEZANI ČLANCI

Ispričala je kako su je organizatori nazvali i objasnili cijelu situaciju s glasovima i Duška je odmah rekla neka podijele tu informaciju s javnosti i dodala kako je sve ovo na kraju ispalo super za nju, a prijatelji je već zezaju zbog toga što je ovih dana glavna vijest. ''Meni je ispalo dobro. Mi se sad baš zezamo, ja i prijateljice, kako su novine pune mene, iskačem iz paštete, a moja ekipa govori: 'Strah me otvorit' frižider da tebe ne bismo našli u frižideru''', ispričala je mlada pjevačica. S Mladenom Grdovićem još se nije čula nakon svega što se dogodilo, ali ima ideju i poruku za svojeg kolegu.

GALERIJA Pogledajte koje su poznate osobe došle na vjenčanje Matije Cveka

1/65

''Ja i gospodin Mladen nismo se čuli. Čestitala sam mu, evo sad ovim putem mu čestitam ponovno, ipak je on ikona naše dalmatinske pisme. Rekla sam u intervjuu, eto, ako Bog da, ako se sve poklopi, imat ćemo duet dogodine, baš za Šibenik. Zvat će se 'Ko prvi, njegovo!' Pa vidjet ćemo, nije ništa odgovorio, ali sigurna sam da je on to pročitao, a možda i odgovori, tko zna, rukavica je bačena...'', kaže Duška. 

VIDEO Severina prepričala što se dogodilo na granici: 'Neću u Srbiju dok joj je diktator na vlasti'

Komentara 2

CV
cvaljo
09:48 29.08.2024.

Najvažnije je da su blizanke u prvom planu...

DE
deamon
12:15 29.08.2024.

Da, baš je pjevačica. Ovi selfiji iz kupaone u donjem vešu javno objavljeni najbolje pokazuju što je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije