OBITELJSKI DOGAĐAJ

Franka i Vedran Ćorluka uskoro slave poseban dan, pjevačica se oglasila: 'Ne mogu vjerovati...'

Foto: Instagram
1/13
29.08.2024.
u 07:45

Obitelj Ćorluka ove nedjelje proslavit će deseti rođendan svog četveronožnog ljubimca Oskara. Ovu posebnu priliku pjevačica je najavila na svom Instagram profilu.

Pjevačica Franka Batelić i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka nakon vjenčanja prije šest godina izgradili su pravu malu sretnu obitelj, koja će u nedjelju imati još jedan razlog za slavlje. Naime, njihov pas Oskar proslavit će okrugli deseti rođendan, a tu informaciju Franka je danas podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Riječanka je na storyju objavila fotografiju Oskara na kojoj izvaljen leži na kauču i napisala: - Ne mogu vjerovati da naš dlakavac u nedjelju slavi 10. ročkas - uz što je priložila raznježeni emotikon. Fotografiju možete pogledati ispod. Oskar je japanski špic pasmine Shiba Inu, a koliko im znači Vedran je pokazao kad je jednu od svojih tetovaža posvetio upravo četveronožnom ljubimcu.

Foto: Instagram screenshot

Oskar je važan član obitelji Ćorluka. Podsjetimo, pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila fotografije u omiljenom društvu te pokazala kako uživa u posljednjim danima prije dolaska drugog djeteta.

VEZANI ČLANCI:

Franka se javila sa svoje omiljene lokacije, Rapca gdje je u društvu sinčića Viktora i psa Oskara pozirala na plaži. Odabrala je ležerno izdanje koje je naglasilo njezin trudnički trbuh. Crne hlače i majicu kombinirala je s lepršavom bijelom košuljom i bajkerskim čizmama. Pozirala je s osmijehom na licu dok je rukom grlila sada već poveći trudnički trbuh te poručila kako ljeto još nije gotovo.

Nogometaš je povodom Oskarovog 8. rođendana na svom Instagram profilu objavio fotografiju njihovog ljubimca ispred velike torte u obliku kosti, a isto je napravio i četiri godine ranije, s tim da je torta tada bila uobličena kao pseća šapa. Također, Oskar je dobio svoje mjesto za stolom na vjenčanju para, kada je oko vrata imao stavljenu leptir mašnu. 

GALERIJA: Franka Batelić pokazala svoje raskošno božićno drvce: Sin Viktor pomogao joj ukrasiti obiteljski dom

1/77

Inače, sretni par vjenčao se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dvogodišnjeg sina Viktora rodila je 5. siječnja 2020. godine, a dvije godine kasnije na svijet je došla i njihova kćerkica Greta.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije