bol pretvorila u snagu

Nakon što je ostala bez četiri posla, Marica iz 'Života na vagi' emotivno: Hvala svima koji su mi nanijeli bol

Marica Korolija
Foto: RTL
1/7
31.03.2021.
u 15:17

Prije ulaska u show, Marica se susrela s brojnim životnim problemima, a neke od njih početkom je mjeseca podijelila u emotivnoj objavi na Instagramu kada je otkrila kako je zbog korone izgubila četiri posla i kosila travu samo kako bi platila račune.Sada se odlučila u emotivnoj objavi zahvaliti svima koji su je na neki način povrijedili, otvorili oči i naučili je što u životu treba cijeniti.

Maricu Koroliju (33) javnost je upoznala kada je postala jedna od finalista pete sezone emisije 'Život na vagi' u kojoj je osvojila srca mnogih gledatelja. Marica je u show ušla s nešto više od 134 kilograma, a iz kuće je izašla s 99,5 kilograma. Nakon showa je izgubila još 18 kilograma. No, prije ulaska u show, Marica se susrela s brojnim životnim problemima, a neke od njih početkom je mjeseca podijelila u emotivnoj objavi na Instagramu kada je otkrila kako je zbog korone izgubila četiri posla i kosila travu samo kako bi platila račune.

Sada se odlučila u emotivnoj objavi zahvaliti svima koji su je na neki način povrijedili, otvorili oči i naučili je što u životu treba cijeniti.

"Hvala svima koji su me lagali – pokazali su mi vrijednost istine. Hvala svima koji nisu vjerovali u mene – dali su mi snagu kojom mogu pomjeriti i planine. Hvala svima koji su me iznevjerili i zloupotrijebili moje osjećaje – učinili su da se probudim. Hvala svima koji su me povrijedili – naučili su me da pobijedim bol. Hvala svima koji su me iskoristili i prevarili – naučili su me da ostanem hladna. Hvala svima koji su me zaboravili – naučili su me da u samoći nađem snagu. Hvala svima koji su mi nanijeli bol – pokazali su mi moje jake strane, moju izdržljivost. Hvala svima koji su ismijavali moje ciljeve – učinili su me još ambicioznijom. Hvala svima koji su iznevjerili moje povjerenje – učinili su me opreznijom. Hvala svima koji su sebe nazivali prijateljima i koji to nisu bili – pokazali su mi što jedan prijatelj nikada ne bi trebao učiniti", napisala je Marica.

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, Marica Korolija dolazi iz Novigrada Podravskog, a trenerica je košarke i nogometa školske i predškolske djece. Na težini je počela dobivati s 22 godine, nakon što je povrijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak. Njezina transformacija u showu ganula je i trenera Edu koji u finalu RTL-ovog showa nije mogao sakriti suze kad je ugledao Maricu. 

VIDEO>> Pogledajte što nam je Marijana Batinić rekla o majčinstvu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije