bila je meta

Nakon što su je zaposlenici optužili za maltretiranje, otkriveno da je voditeljica opljačkana

Foto: PA/Pixsell
1/6
25.07.2020.
u 21:30

Naime, osim što su suradnici optužili voditeljicu za sustavno maltretiranje i prijetnje otkazima ako zatraže dopuštenje da odu na sprovod sada je otkriveno da je nedavno opljačkana.

Voditeljica Ellen DeGeneres i njezina supruga Portia de Rossi proživljavaju teške dane. Naime, osim što su suradnici optužili voditeljicu za sustavno maltretiranje i prijetnje otkazima ako zatraže dopuštenje da odu na sprovod sada je otkriveno da je nedavno opljačkana. 

Drski kradljivac provalio je u njezinu sedam milijuna dolara vrijednu vilu u Santa Barbari, a strani mediji pišu da je bila meta zbog svog zvjezdanog statusa. Još nisu poznati podatci o tome što je ukradeno. 

Podsjetimo, iako je godinama mnogima bila omiljena voditeljica njezino ponašanje prema gostima i poslovnim suradnicima njezinim je obožavateljima ostavilo gorak okus u ustima. Novi detalji o njezinom odnosu prema djelatnicima svakodnevno izlaze u javnost, a voditeljica jednostavno odbija komentirati cijelu situaciju. Više od deset bivših, ali i neki sadašnji suradnici stranim medijima su opisali kako je bilo raditi za Ellen. Kazali su kako je radno okruženje bilo puno omalovažavanja, straha, ali i rasizma.  - Takve se situacije događaju gotovo uvijek kada se kamere ugase.

Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobom, no u stvarnosti je grozna - kazao je jedan zaposlenik koji je htio ostati anoniman zbog straha od tužbe.  Neki djelatnici otkrili su da je Ellen otkaze dijelila šakom i kapom. Otkaze bi dobili ako su išli na bolovanje, sprovode bliskih članova obitelji, a jedna osoba dobila je otkaz jer je objavila fotografiju iz ureda. Jasna je bila i razlika u tretmanu suradnika koji su joj se svidjeli i one s kojima baš nije bila zadovoljna. Jedne je obasipala darovima i komplimentima, dok je druge ignorirala ili maltretirala. Obožavatelji su u šoku, jer se DeGeneres uvijek u javnosti predstavljala kao topla i pristupačna osoba.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
01:53 26.07.2020.

Odvratna lezbejčura.

CH
Chazary
08:34 26.07.2020.

Ma sve su te holivudske zvijezde takve,glumataju dobrotu,ravnopravnost( nek podjele ravnopravno svoje milijune sa drugima),bore se za očuvanje planeta ( a 15 bazena,jahti,aviona etc) i samo znaju po Trumpu pljuvati,a gori su od njega...

KO
Kološanin
10:06 26.07.2020.

Najbolji su mi ovi koji, živeći u vilama ograđenim zidovima od običnog svijeta, zarađuju milijune na sudbinama tih istih od kojih se ograđuju, snimajući o njima patetične, kič TV emisije. Kod nas imamo sveučilišnu profesorice koja je ušla u saborr da bi se borila za prava radnika, dezertera koji se prodao biračima kao domoljub... Licemjerje i patetika svugdje ima dobru prođu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije