Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala u tangicama

Nakon što su njezine neretuširane fotke obišle svijet Ivana Knoll se javila iz teretane: 'Vrijeme je za povratak'

Ivana Knoll na finalu Lige prvaka izme?u Manchester Cityja i Intera
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/5
14.09.2023.
u 18:45

Čini se da je nakon kritika koje je dobila na račun izgleda Ivana odlučila 'popraviti' stvari, a pratiteljima se ovog puta javila iz teretane

Neobrađene fotke naše najpoznatije navijačice Ivane Knoll (30) koje su nastala tijekom njezinog odmora na na plaži u španjolskoj Marbelli ovih su se dana proširile društvenim mrežama i obišle svijet, a mnogi su komentirali kako na ovim neobrađenim fotografijama Ivanine obline izgledaju drugačije nego na fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu. 

Čini se da je nakon kritika koje je dobila na račun izgleda Ivana odlučila 'popraviti' stvari, a pratiteljima se ovog puta javila iz teretane u koju je stigla u zelenom crop topu i crnim tangicama, dok je na nogama imala sportske čarape i tenisice.  - Vrijeme da se moja lijena guza vrati u teretanu - napisala je Knoll na Instagram Storyju koji je snimila ispred sprava i traka za trčanje. 

Foto: instagram

Inače, Knoll na Instagramu prati više od 3,3 milijuna ljudi, a većinu pratitelja stekla je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije u oskudnim navijačkim izdanjima obilazile svijet.

Foto: Profimedia

Nakon što se vratila iz Katara, Ivana nije stala s atraktivnim objavama, nakon prvenstva otišla je u Miami gdje je radila na promociji svoje linije, a tamo se i družila s nekim poznatim licima.

VEZANI ČLANCI: 

Iz Miamija se vratila kako bi podržala vatrene u Ligi nacija, a zatim se uputila na Ibizu gdje se družila s brojnim poznatima. Samo neka od imena kojima je u kanadska DJ-ica Blondish i mlada zvijezda Cityja, nogometa Erling Haaland (22). Nakon Ibize uživala je u Cannesu, a sada se nalazi na grčkom Mikonosu gdje se nastavila družiti s mnogim poznatim licima. Ranije je podijelila fotografije na kojima je 'zapalila' noćni klub u društvu umirovljenog košarkaša Shaquillea O'Neala (51). 

VIDEO Princ Harry i Meghan gledali košarku u invalidskim kolicima na Invictus Games 2023. u Njemačkoj 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:51 14.09.2023.

Otišla je u teretanu i sada je opet fit :-D Nakon 5 minuta treninga. Nije se niti uznojila. Izgleda da se jedini tamo znoji njezi mali of photoshopa.

T2
Tomo_20
20:42 14.09.2023.

Izgledas kao stara carapa bez fotoshopa

MO
modovisisajteMaraschino
22:19 14.09.2023.

zamislite koje noćne more ima onaj koji u photoshopu mora uređivati njezine slike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije