Uživaju u ljubavi

Nakon tučnjave u kojoj je sudjelovao srebrni vatreni, njegova zgodna supruga objavila vruće fotke s mora

ARHIVA - 2022. EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Varaždin: Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja u dvorcu Leitner
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/15
15.07.2024.
u 08:54

Dina Dragija, inače prvostupnica međunarodnih odnosa i diplomacije te magistra znanosti antropologije, kriminala i nasilja objavila je fotografiju svog supruga Tina Jedvaja koji je nedavno s kolegama hrvatskim sportašima bio top tema grčkih medija zbog tučnjave koju su prouzrokovali grčki navijači u alkoholiziranom stanju.

Nakon nedavne drame i tučnjave u Grčkoj, kako je objavio i grčki postal Newsbomb da su hrvatski košarkaški reprezentativci Dario Šarić i Ivica Zubac bili u središtu tučnjave u Ateni, a upravo su glavni vinovnici bili grčki navijači u alkoholiziranom stanju... Objavljeno je i to da je društvo naših košarkaša činio i Tin Jedvaj, nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac, srebrni sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, a danas je igrač atenskog Panathinaikosa. 

Sada je njegova bolja polovica, atraktivna plavuša Dina Dragija na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije mladog nogometaša kako zajedno uživaju na brodu, nakon velike drame koja se ondje dogodila. Uz njegovu fotografiju bez majice na brodu dodala je i emotikon srca, a vidjelo se i to kako je 28-godišnji Tin cijeli prekriven tetovažama. Kasnije je atraktivna plavuša objavila i jednu svoju zanimljivu fotografiju te je u pripijenoj haljini istaknula vitku figuru. 

Podsjetimo, branič Tin Jedvaj trebao je biti jedna od nadolazećih zvijezda hrvatskog nogometa i reprezentacije, ali ugasio se vrlo brzo i danas nastupa grčki klub Panathinaikos. Ranije je nastupao za Ujedinjene Emirate za Al Ain. Odavno je ispao s radara Zlatka Dalića zbog manjka minutaže u gotovo svim klubovima za koje je nastupao, radi se o uglednicima Romi i Bayeru iz Leverkusena. Karijeru je započeo u Dinamu gdje je igrao vrlo dobro pa je ubrzo preselio na Olimpico.

 

FOTO Pogledajte kako Tin Jedvaj i Dina Dragija uživaju u ljetnim avanturama

ARHIVA - 2022. EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Varaždin: Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja u dvorcu Leitner
1/2

 

VEZANI ČLANCI:

 

Pokazalo se da to nije bio potez za tada 18-godišnjaka koji je poslije samo 13 utakmica napustio Maksimir i preselio u talijansku metropolu. Zdravko Mamić je jednom prilikom izjavio kako je Jedvaj s Alenom Halilovićem trebao otići u Tottenham, ali posao je u posljednji trenutak izjalovio, pisao je ranije Večernji list. 

- Potpisali smo ugovor, obavijestio sam roditelje Halilovića i Jedvaja o tome. Bili su oduševljeni. U slučaju Halilovića su tri brata trebala u Tottenhamovu akademiju. Dakle, Alen i Tin su trebali dobiti plaću od milijun eura, za još dvojicu iz obitelji Halilović bi organizirali najbolje škole i koledže, za oca su bili spremni zaposliti ga u Tottenhamu. Mislio sam da je posao gotov, dogovorili smo se da krenemo za London kada budem imao vremena. Kada je došao taj trenutak, Halilović je rekao da ne pristaje na raniji dogovor, tražio je postotak od Dinamove odštete - rekao je Mamić. 

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Ključne riječi

Komentara 1

18
188
20:40 15.07.2024.

Jedva da prođem par članaka i opet članak o nogometašu. Ispirete nam pamet s nogometom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije