Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna joj se ni ime

Naomi Campbell podijelila rijetke fotografije s kćeri koju voli držati podalje od javnosti

Foto: PA/Pixsell
1/8
05.01.2023.
u 22:00

Naomi Campbell svoju privatnost inače čuva dalje od očiju javnosti, a pogotovo kada je riječ o kćerki kojoj nije otkrila ni ime.

Supermodel Naomi Campbell (52) u svibnju 2021. godine iznenadila je mnoge nakon što je pozirala s tek rođenom djevojčicom u naručju i otkrila da je postala majka. Mnogi su bili uvjereni da je slavna ljepotica usvojila djevojčicu, a no ona je prošle godine demantirala to i rekla kako je to njezina kći, te da je tek šačica ljudi znala da je ona trudna. Manekenka svoju privatnost inače čuva dalje od očiju javnosti, a pogotovo kada je riječ o kćerki kojoj nije otkrila ni ime. 

Međutim, pratitelje počasti tu i tamo kojoj preslatkom fotografijom, a oni obično u komentarima nagađaju ime. Manekenka je sada s pratiteljima podijelila i kako je u njenom društvu, na zabavi, dočekala novu, 2023. godinu.

"Sretna Nova godina. Dragi moji, neka Bog drži vas i vašu obitelj sretnima i zdravima tijekom cijele godine. Neka Božja prisutnost nikada ne napusti vaše srce. U svakom novom poglavlju vašeg života neka vam Gospodin podari svoju milost i snagu u 2023.", napisala je u objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Manekenka je često pričala kako se želi ostvariti kao majka, a sve je iznenadila kada je na svijet donije djevojčicu jer se ime oca i dalje ne zna. Prošle godine pozirala je s kćeri za britanski Vogue i tom prilikom progovorila o njoj.

- Ona je dobra djevojčica. Dobro spava, gotovo da i ne plače i jako je aktivna. Puno se smije. Samo čekam da počne govoriti - ispričala je Naomi.

Inače, Naomi je osim milijardera Vladislava Doronina ljubila i velike svjetske zvijezde, ali i poznate bogataše. Bila je u vezi s glumcem Robertom de Nirom, Adamom Claytonom, basistom benda U2, glazbenikom Tommyjem Leejem, boksačem Mikeom Tysonom te talijanskim biznismenom Flavijom Briatoreom.

VIDEO Slavni glumac doživio tešku nesreću na Novu godinu, helikopterom je odmah prebačen u bolnicu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
23:28 05.01.2023.

A prezime joj ne zna ni stara....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije