davor bruketa piše za večernji:

Napušteni prostori izazov su za sve metropole, pa tako i za Zagreb

09.04.2023.
u 16:00

A kako bi centar grada barem na kratko oživio, projekt Ilica: Q'ART već nekoliko godina uspješno oživljava pomalo zaboravljeni dio Ilice, tako nastojeći transformirati napuštene javne prostore u središtu Zagreba, pokušavajući promijeniti urbano iskustvo kroz društveno djelovanje umjetnika, udruga, sveučilišta, obrta i građana u zajednici kako bi žila kucavica grada postala šarena pozornica uljepšana pjesmom, modnim revijama, performansima i bogatom ponudom brojnih kreativaca.

Ključne riječi

Komentara 5

OT
otrovnijezik
18:49 09.04.2023.

Predložio bih povećanje cijena najma i otvaranje najmanje 5 trgovačkih centara.

Avatar Klopsek
Klopsek
18:43 11.04.2023.

Hdz i šoping centri uništili centar grada.Nekad u mračno doba jednopartiskog sistema iduči od Kvaternjaka do Iličkog placa vidio si sve,kupio što ti je trebalo,najeo napio i zabavio gledajući narod i tada bjeli Zagreb grad.Ovi nazovi političari ubili su nam i poslednju nadu za boljitak gledajuči jadnu Ilicu samo da se ne sruši od srama kakova je.

MA
Maca
18:00 09.04.2023.

Za početak snizite najam gradskih prostora. Da skoro za sve moramo u šoping centre izvan grada ide mi baš na živce. Nemaju svi automibile. Nadam se da će se trend preokrenuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?