u slavljeničkom raspoloženju

Naša atraktivna tenisačica objavila sretnu vijest: 'Bolje ikad nego nikad!'

Donna Vekić
Foto: instagram.com/donnavekic
1/12
06.07.2024.
u 13:59

Donna Vekić trenutno nastupa na Wimbledonu gdje će po drugi put u karijeri igrati osminu finala, a u pauzama od mečeva pronašla je vremena za proslavu 28. rođendana!

Jedna od najljepših hrvatskih sportašica, tenisačica Donna Vekić, osim recentnim sportskim uspjesima na društvenim mrežama se pohvalila i lijepim vijestima iz privatnog života. Naime, lijepa je Osječanka prije nekoliko dana proslavila svoj 28. rođendan, a pratitelje je tim povodom počastila fotografijom i videom.

Donna se na svom Instagram profilu javila iz svog trenutnog prebivališta u luksuznoj londonskoj četvrti Wimbledon Village. - Bolje ikad nego nikad. Oprostite susjedi - napisala je u opisu objave u kojoj u društvu najdražih ljudi slavi svoj poseban dan. Vekić se u opisu referira na to što je njezin rođendan bio 28. lipnja, a ona ga je obilježila nekoliko dana kasnije. Pritom se tijekom puhanja svjećica dogodila nezgoda, odnosno prskalice na torti aktivirale su protupožarni alarm čije se zviždanje prolomilo kroz cijeli apartman te se Donna ovim putem ispričala susjedima. Ovu komičnu situaciju možete pogledati ispod.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

 

Vekić je u komentarima na objavu primila bezbroj čestitki: - "Neka je najsretniji s malim zakašnjenjem", "Zamislite kakav će tek party biti kad kroz par tjedana osvoji Wimbledon", "Sretan rođendan Donna. Ostavi nešto torte za mene, bez svjećica molim", "Najljepše želje na tvoj poseban dan za kraljicu Hrvatske", "Rođendanska kraljica" - neki su od komentara Donninih obožavatelja i pratitelja. 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Najbolje rangirana hrvatska tenisačica trenutno nastupa na Wimbledonu gdje će po drugi put u karijeri igrati osminu finala. Za to se izborila pobijedivši u petak u trećem kolu Ukrajinku Dajanu Jastremsku u meču koji je počeo na terenu 18, a završio pod krovom drugog najvećeg terena u All England Clubu. 

Podsjetimo, Donna je ranije ove godine na svom Instagramu pokazala kako pokušava preskočiti sanduk u teretani. No, kako joj nikako nije to polazilo za rukom, odlučila je potražiti savjet od naše najbolje atletičarke, Blanke Vlašić (40). - Blanka, daj neki savjet - napisala je Donna uz video, a Blanka joj je odmah odgovorila na njega i napisala: - Kratak ti je zalet, Donna.

GALERIJA: Donna Vekić odvažila se na promjenu imidža i pokazala novu frizuru: 'Chop, chop'

Donna Vekić
1/17

Inače, naša tenisačica prošle se godine na svom profilu na Instagramu pohvalila novim imidžem s kakvim je dosad nismo još vidjeli i promjenom izgleda. Donna se očito zaželjela promjene pa je skoknula do frizerskog salona na novu frizuru. Ostala je vjerna svojoj dugoj plavoj kosi, koju često za svečane prilike nakovrča, a sad ju je izravnala te je napravila šiške. - Chop, chop - napisala je kratko uz fotografiju na kojoj se zadovoljna smješka.

Jednom prilikom lijepa tenisačica otkrila je i kako izgleda njezina beauty priprema prije izlaska na teren. Naime, rekla je da nikada ne izlazi na teren bez kreme sa zaštitnim faktorom.  Voli šminku, ali se nema priliku često se šminkati, no na teren nikad ne bi mogla izići našminkana. Smatra da je osmijeh najbolja šminka. Modu obožavam i prati je. Premda je uglavnom u sportskom izdanju, čim se ukaže prilika, voli se srediti.

 

VIDEO: Jelena Rozga nastupila u susjednoj zemlji, a pripijenom haljinom istaknula savršenu figuru

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marinalučica
20:15 07.07.2024.

Stvarno nema sretnije vijesti od one o slavljenju rođendana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije