maja cvjetković kević

Naša bivša missica povukla se iz javnosti, a sada je podijelila neke detalje o privatnom životu

ARHIVA - Zagreb: Maja Cvjetković ponijela titulu Miss Hrvatske 2005. godine
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/12
04.06.2024.
u 20:00

Diplomirana ekonomistica Maja Cvjetković o svom privatnom životu ne govori često, a sada je otkrila poneke detalje iz obiteljskog života. Naime, kćerkica Vita je centar njenog svijeta, a ove godine će krenuti u prvi razred.

Bivša miss Hrvatske Maja Cvjetković Kević, koja je 2005. ponijela titulu Miss Hrvatske, u lipnju 2017. udala za poduzetnika Andriju Kevića s kojim je tri mjeseca nakon vjenčanja dobila kćer Vitu.

Nakon što je postala majka modne piste zamijenila je brigom za obitelj, a od tada do danas u javnosti ju nemamo priliku često vidjeti. Rijetke su i zajedničke fotografije supružnika koji su otkako su u braku snimljeni tek u nekoliko navrata, a Maja je jednom prilikom objavila fotografiju s njihovog vjenčanja. - Sretna godišnjica. Sve što trebaš je ljubav, bolje nam je zajedno, zauvijek - napisala je u opisu fotografije ispod koje su se odmah zaredale čestitke, a među čestitarima bili su i Iva Jerković te Neven Ciganović. 

12.12.2023., Zagreb - U kinu Centar Kaptol premijerno je prikazana prva emisija "Where to sign" koja se bavi luksuznim nekretninama. Maja Cvjetkovic. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletić / PIXSELL

Diplomirana ekonomistica Maja Cvjetković o svom privatnom životu ne govori često, a sada je otkrila poneke detalje iz obiteljskog života. Naime, kćerkica Vita je centar njenog svijeta, a ove godine će krenuti u prvi razred. 

VEZANI ČLANCI:

- Ona će mi krenuti sada u prvi razred, to mi je veliko uzbuđenje, imam moju školarkicu pa smo već kupovale torbu, sad nam je to preokupacija. Ona mi je centar svijeta - kazala je za IN Magazin i nastavila: - Pa ja iskreno čak nisam moju kćer trebala učiti što se uči u prvom, drugom i trećem razredu. Ona je takva da ona stvarno sama želi. Ona je počela pisati s tri i pol godine, čitat, računat... Ona to stvarno voli. Ako tako ostane neću imati problema, ali vidjet ćemo'', kaže Maja. 

GALERIJA Znate li tko je ovo? Bila je mnogima omiljena bucka, danas ima 55 godina i nikad nije bila mršavija

ARHIVA - Zagreb: Maja Cvjetković ponijela titulu Miss Hrvatske 2005. godine
1/20

Rekla je da ne zna koja je tajna uspješnog braka. 

- Pa ne znam iskreno što bih rekla koja je tajna uspješnog braka. Nemam neki poseban recept za to iskreno. Samo živjeti i uživati - zaključila je. 

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:55 05.06.2024.

Treba joj lift da se počešlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije