oglasila se

Novinarka RTL-a koja se udala za reportera Nove TV objavila dirljiv status i privatne fotke s vjenčanja

Foto: instagram
1/14
30.08.2021.
u 10:00

Ines je objavila i neke dosad neviđene fotke s vjenčanja na svojem Facebook profilu

Sportska novinarka RTL televizije Ines Goda i reporter Nove TV Ivan Forjan u petak su izmijenili bračne zavjete u Županji, inače rodnom gradu mladenke. Sudbonosno ''da'' izrekli su skoro godinu dana nakon što su prvotno planirali jer im je pandemija pomrsila planove pa zbog strožih mjera ranije nisu mogli organizirati veliko svadbeno slavlje o kakvom su maštali. 

Ines je objavila i neke dosad neviđene fotke s vjenčanja na svojem Facebook profilu. 
"Ljubav između dvoje ljudi jedina za sva vremena sja. 27. 8. 2021." , napisala je Ines uz objavu koja sada ima već više od 400 lakova i 70 komentara.  

 

Inače, uz mladence su slavili i njihovi mnogobrojni kolege, među kojima su Leona Šiljeg, Kristina Čirjak, Goran Latković, Stipe Antonijević, Ivan Dorian Molnar.

Uoči vjenčanja Goda nam je otkrila da svi gosti moraju imati COVID potvrde i negativne testove te da će se beskompromisno pridržavati svih smjernica i da se zato ne boje mogućih problema, da prate razvoj situacije i nadaju se da će sve ostati pod kontrolom.  

Podsjetimo, Ines i Ivan upoznali su se na jednom novinarskom zadatku, a iako rade na konkurentskim televizijama u privatnom životu, rivalstva među njima nema.  – Odgovorni smo prema poslu, kolegama i svojim televizijskim kućama. Trudimo se svakog dana dati najbolje od sebe, svatko u svojoj redakciji. Tempo jednog novinara nije lak, a tempo dvoje još je luđi, no mislim da se dobro s time nosimo. Iako jesmo konkurencija, ne gledamo tako jedno na drugo – kazala nam je nedavno Goda.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 1

TE
TerMInator
11:41 30.08.2021.

Jebeš konkurenciju, to se zove ugodno i korisno, nadamo se i zauvijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije