Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Naša pjevačica se prisjetila Massimovog komentara koji joj se urezao u pamćenje: 'Izrekao je onu suštinu koju živimo'

Maja Bajamić
Foto: Marko Čordaš
1/30
13.02.2022.
u 19:30

- Prvo je opsovao, pa nastavio: ‘Baveći se ovim poslom, pola života proveo sam čekajući, a pola ponavljajući’ - napisala je Maja Bajamić Massimov komentar te tako objasnila kako se osjeća na probama.

Pjevačica Maja Bajamić (30) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju s probe, a u opisu se prisjetila jednog detalja koji joj se urezao u pamćenje. Naime, Maja se prisjetila rečenice koju je njezin kolega Massimo izrekao tijekom snimanja showa 'Zvijezde'.

- Massimo je  s lepezom došao na vrata sobe u kojoj smo čekali znak za početak snimanja i hladeći se, mučno, no u miru i pomiren s istinom iste, izrekao rečenicu koja mi se doživotno urezala u sistem, jer izrekao je tada onu suštinu koju živim(o).. i ‘to je točno ono to’. Prvo je opsovao, pa nastavio: ‘Baveći se ovim poslom, pola života proveo sam čekajući, a pola ponavljajući’ - napisala je Maja te tako objasnila kako se osjeća na probama. 

U komentarima su joj njezini pratitelji pokazali da ih je tima nasmijala, a uputili su joj i mnoštvo komplimenata. „Prekrasna si“, „Super“, pisali su joj te ostavili emotikone vatrice.

Inače, Maju na Instagramu prati skoro 60.000 ljudi, a često na ovoj društvenoj mreži svoje pratitelje oduševi svojom modnom kombinacijom ili nekom događajem kojeg podijeli.

Maja je tako nedavno  objavila fotografije na kojima je odjevena u crveni top i hlačice, a na nogama je imala mrežaste čarape i haltere.  - Umor je mala riječ za opisati moje trenutno stanje, ali ljubav za ono što radim(o) nadilazi sve prepreke i vozi i tjera dalje. Dan je prekratak, upala fleksora lijevog kuka mi je posebno začinila život zadnja dva dana… - napisala je pjevačica .

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije