opisala kroz što žene prolaze

Naša plus size manekenka progovorila o fizičkim nesigurnostima na ljeto: 'Dosta!'

Foto: Instagram screenshot
1/11
12.06.2021.
u 10:00

Naime, Lugomer je podijelila fotografiju s Paga, a u opisu je objasnila s čim se žene bore tijekom ljeta zbog fizičkih nesigurnosti.

Hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer (27) sredinom svibnja zabrinula je svoje fanove objavom da je jedno vrijeme neće biti na društvenim mrežama zbog tužnih vijesti, a o čemu se točno radilo nije htjela podijeliti u videu od prošlog tjedna.

Sudeći prema svemu, manekenka se vratila svakodnevnim obiteljskim i profesionalnim obvezama, a čini se i kako se odlučila odmoriti na Pagu. 

Naime, Lugomer je podijelila fotografiju s Paga, a u opisu je objasnila s čim se žene bore tijekom ljeta zbog fizičkih nesigurnosti. 

Foto: screenshot Amazon

"Ljeto nam je stiglo (skoro) a s njim naše fizičke nesigurnosti dolaze još vise do izražaja (i nama samima). Tko ih nema? Pih! Depiliraj se od glave do pete, ne budi bijele puti to je >užas< , ispeglaj noge, ma i ruke, ma i lice i trbuh i sve! Sveee! Lakiraj noge, oboji kosu, našminkaj se za plažu, šišaj vrhove prije mora, uzmi 1001. kremu za plažu (jer sve ti [ne]trebaju), ručnik je spas - ručnik je spas. Žene! DOSTA! Ova godina nas je naučila toliko toga, i mene osobno, pa hajmo uživati. Ajmo se ohrabriti. Ajmo si dijeliti komplimente. Ajmo se smijati. Ajmo ŽIVJETI. Prigrlimo se(be), bodrimo jedna drugu. Ajmo pričati o stvarima koje nas opuštaju i o kojima želimo pričati kada se vratimo s mora u svakodnevicu nakon ljeta. Ovo ljeto skakat ću na glavu, na bombu, na noge i raditi salto. Ovo ljeto biti ću i crna i bijela - koga briga! Ovoga ljeta želim stvarati uspomene a ne misliti o mišljenjima drugih. Ti drugi dođu i odu. Ljubim vas sve i budite SVOJE", napisala je Lugomer.

Brojne pratiteljice u komentarima su se složile s našom manekenkom i pisale joj komentare podrške. 

"To je to. Hvalaa", napisala je jedna pratiteljica. 

VIDEO>> Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

Ključne riječi

Komentara 4

HR
hrxxx111
12:05 12.06.2021.

Okrene janje za rucak

Avatar smartch
smartch
11:53 12.06.2021.

Forica je kak se danas reklamira da je "plus" size zdravo i da je to okej. "plus size" sa sobom donosi degenerativne bolesti zglobova, "plus size" osobe imaju veću šansu da obole od bolesti srca i krvožilnog sustava, više poteškoća sa endokrinološkim poremećajima, različite psihičke probleme itd. Kad već imamo "plus size" manekenke i manekene onda bi mogli imati i puši puši manekene i maneknke za promoviranje cigareta ili cuger manekena ili manekenke il zakaj opće stati na tome ajmo promovirati "šut" manekene koji se drogiraju...

NE
nemanatrag
11:07 12.06.2021.

Kako nešto uopće objasniti bez ilustracije sa 120 kg slanine!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije