DUGOGODIŠNJE PRIJATELJICE

Naše bivše manekenke družile su se na odmoru, evo kako sada u badićima izgledaju Kristina Bradač i Iva Jerković

Foto: Pixsell kolaž
1/10
15.07.2024.
u 21:04

Kristina je također bivša manekenka, a danas dizajnerica te je udana za poduzetnika Mira Radića. Iva i Kristina uživale su u ljetu i moru te su pozirale nasmijane, a poznato je da su dugogodišnje prijateljice, pa je vjerojatno i da su se odlično provele.

Bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković na društvenim mrežama objavila je novo fotografiju s odmora. Iva se fotkala s Kristinom Bradač Radić. Kristina je također bivša manekenka, a danas dizajnerica te je udana za poduzetnika Mira Radića. Iva i Kristina uživale su u ljetu i moru te su pozirale nasmijane, a poznato je da su dugogodišnje prijateljice, pa je vjerojatno i da su se odlično provele. 

Foto: Instagram

Inače, posljednjih nekoliko godina Jerković svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. To se ponajviše odnosi na njezinu obitelj, čije fotografije dijeli iznimno rijetko. Naime, bivša manekenka u vezi je s 15 godina starijim Josipom Antićem Zefom, s kojim je u veljači 2020. dobila kćer Rinu Ami. Za njihovu ljubav saznalo se kad je Iva otkrila da se nalazi u drugom stanju, a o svojoj mezimici rekla je sljedeće: - Ona je moj pajdaš, idemo svugdje zajedno, ovo je jedan lijepi period života. Moram reći, sve je ovo lijepo, prisjetiti se što si radio, sresti bivše suradnike, sve to budi lijepa sjećanja, ali stvaran život je ono 'stvarno - ispričala je za Story

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, iako voditeljica ne objavljuje često trenutke iz privatnog života, dana 19. ožujka imala je više povoda za objavu zajedničke fotografije njezinog partnera Josipa i njihove kćerkice. - Sretan rođendan, imendan i dan očeva, najbolji si čovjek na svijetu - napisala je Iva uz fotografiju na kojoj njezin partner u naručju drži njihovu djevojčicu.

VIDEO Pogledajte kako su izgledale posljednje godine života Brende iz 'Beverly Hillsa'

1/25

Nakon povratka u Hrvatsku bila je hostesa u emisiji “Studio 10” koju su vodili Duško Ćurlić i Mirko Fodor. Potom je 2007. godine vodila glazbeno natjecanje za pjesmu Eurovizije, “Doru”. Na televiziju se vratila 2015. godine kao hostesa u emisiji “Kolo sreće”. Majčinstvo joj je, kaže, donijelo smisao životu.  - Mogu reći da mi je majčinstvo dalo puninu života. Ispunilo je moj život i dalo mu smisao. Smisao življenja. Bit života je da radimo i živimo onako kako želimo, da živimo ispunjeno. A kod mene je to majčinstvo, kazala je Iva u jednom intervjuu.

VIDEO Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije