hit

Nasljednik princa Williama spavat će u košari od 250 kuna

'The Duchess of Cambridge meeting children and staff as she visits Naomi House Children's Hospice in Winchester, Hampshire, during Children's Hospice Week.Photo: Press Association/PIXSELL'
VL
05.05.2013.
u 18:19

Kate je snimljena dok je kupovala nosiljku, a nakon objave fotografije zalihe te nosiljke planule su u jednom danu u cijeloj Engleskoj

Britanski trgovci dječjom opremom drže fige da Kate Middleton zaviri u njihovu trgovinu jer sve što ona kupi istog trenutka žele imati sve ostale Britanke. Takav se scenarij odigrao i nakon što je Kate s majkom Carole snimljena kako iz trgovine Asda izlazi s košarom za bebe, marke Moses. Jednostavna košarica s bijelom presvlakom i nacrtanim malim medom postala je hit među budućim mamama. Naime, u samo jednom danu nestala je cijela kolekcija ovih košara čija je cijena 250 kuna.

Slavnom Kate prošlog tjedna okoristio se i Top Shop. Nakon što se vojvotkinja od Cambridgea pojavila u njihovoj bijeloj haljini na točkice na jednom javnom događaju, u samo sat vremena rasprodali su se svi modeli ove haljine. Britanci s velikim zanimanjem prate svaku vijest vezanu za vojvotkinju i zato su s velikim oduševljenjem dočekali vijest da će Kate u srpnju roditi sina. Naime, princ Harry prijateljima se pohvalio da će obitelj dobiti muško pojačanje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije