Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je snimila

Našu glumicu oduševio postupak jednog čovjeka nakon nevremena u Zagrebu: 'Svaka čast'

Foto: Instagram screenshot
1/18
20.07.2023.
u 21:00

Petra Kurtela je snimila jednog čovjeka koji ju je oduševio svojim postupkom, a uz snimke je objasnila i što se točno dogodilo.

Zagrebačka glumica Petra Kurtela (40) podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu jedan lijepi trenutak nakon strašnog nevremena koje je jučer zahvatilo Zagreb. Petra je snimila jednog čovjeka koji ju je oduševio svojim postupkom, a uz snimke je objasnila i što se točno dogodilo.

- Čovjek je išao s posla, naletio svojim kombijem na srušeno stablo i krenuo piliti kako bi oslobodio auto nekoga tko uopće nije bio tamo. Svaka čast - napisala je te dodala da on nije iz tog kvarta.

Foto: Instagram screenshot

- Ovako bi trebali biti svi - zaključila je.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, nakon oluje se javila i glumica Marijana Mikulić koja je otkrila gdje se trenutno nalazi te kazala kako suosjeća sa svima.

 - Jučer smo u 12 sati krenuli iz sunčanog Zagreba i došli popodne u sunčani Rovinj. Josip je imao sastanak pa smo se Jaki i ja uvalili za izlet na more. Oko 18 sati smo zatrpani porukama o nevremenu, pojma nismo imali što se događa - započela je glumica.

VEZANI ČLANCI:

- Nakon svega što smo vidjeli po portalima, bili smo u šoku, kao i svi vjerojatno... Iskreno suosjećam sa svima kojima su oštećeni domovi, ali pogotovo s onima s nenadoknadivim, ljudskim žrtvama - napisala je pored fotografije vrta.

 

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:57 20.07.2023.

Dok su ljudi pomagali ona je snimala i luftala onu stvar.

Avatar mrIvan
mrIvan
21:34 20.07.2023.

Slažem se - ali zakaj si onda ti snimala umjesto da si pomogla?

Avatar Capitalist
Capitalist
21:46 20.07.2023.

To su socijalističko-komunističke fore. Baš je sada na prvoj stranici Večernjaka iz 1972 članak kako su svi muškarci od 17 do 55 morali čistiti štetu od poplava i zato je država propala. Postoje osiguranja i službe koje su plaćene da čiste. Svaki rad treba platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije