zgodna glumica

Nataša Janjić Medančić uskočila u minjak, javile se poznate Hrvatice: "Mama se vratila u velikom stilu"

Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/10
25.02.2022.
u 22:30

-Minjak je iz prošlih života, broj 36, sako njegov vjenčani. Da, da, može se još uvijek kad se ima gdje! Vikendu, bio si sjajan, tjedan može započeti!- napisala je Nataša uz fotografiju na kojoj je pozirala u crnoj kombinaciji.

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) na Instagramu je podijelila fotografiju i pohvalila se kako joj je vikend bio sjajan.

-Minjak je iz prošlih života, broj 36, sako njegov vjenčani. Da, da, može se još uvijek kad se ima gdje! Vikendu, bio si sjajan, tjedan može započeti!- napisala je Nataša uz fotografiju na kojoj je pozirala u crnoj kombinaciji, a 'minjak' i sako upotpunila je visokim crnim čizmama, jednostavnim nakitom i make-upom, dok je kosu podignula u rep.

U komentarima su se ubrzo javili brojni pratitelji, ali i poznate Hrvatice koje su imale samo riječi hvale za ovo izdanje. "Opa, znaci mogu planirati reviju?“, napisala je dizajnerica Matia Vuica. "Mama se vratila u velikom stilu!!! Može se kad se hoće“, dodala je Ana Gruica Uglešić. "Mislio sam Albina","Wow", "Lijepa ženo", "Kao djevojčica", "Top", pisali su pratitelji. 

Nataša je nedavno nasmijala pratitelje objavom na društvenim mrežama kada je otkrila kako s mališanima odlučila pobjeći iz Zagreba u svoj rodni Split.

-Tantrume su na nekoliko minuta zaustavile ove čaše koje je trebalo proučiti, a mama je izvadila fotić da opali fotku koja će biti jednaka kao i one kad leti Maja Šuput. Nije se dogodilo- napisala je glumica uz fotografiju sa sinom Tonijem i kćerkicom Kajom.

Inače,glumica je sa suprugom Nenadom proslavila treću godišnjicu braka. -Zrno po zrno pogača. Godina po godina ... palača- napisala je u opisu. -Hvala obitelji, prijateljima i svima koji nam čuvaju leđa, djecu, srce...- dodala je uz hashtag "ovako se može".  Podsjetimo, Nataša i Nenad tajno su se vjenčali 2018.godine, a zajedno imaju sina Tonija i kćerkicu Kaju.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije