važan dan

Severina raznježila pratitelje: Čestitala rođendan sinu, ali i još jednom posebnom muškarcu u životu

Foto: Instagram
1/10
21.02.2022.
u 14:39

Severini je 20. veljače poseban dan u godini. Naime, na taj datum rođendan joj slave sin Aleksandar, ali i menadžer Tomica Petrović.

Severini je jučerašnja nedjelja bila vrlo važan dan. Naime, 20. veljače rođendan joj slave dva muškarca - sin Aleksandar i menadžer Tomica Petrović. 

- Prošlo je deset godina od kada sam prvi put vidila najlipše oči na svitu. I sve mi je u ovih deset godina bilo lako, samo kad bi pogledala u te oči... Za te oči, u vatru i vodu i nakraj svita. I s dinosaurima bi se hrvala, a di ne bi s korumpiranim barabama. Hvala, sine, što si mi dao neopisivu snagu i hrabrost. Hvala što me ljubav prema tebi učinila neustrašivom. Moj blagoslov i srce srca moga. - napisala je pjevačica uz crno bijelu fotografiju sa sinom. Na fotografiji Severina u naručju drži sina, a nalaze se na livadi. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Potom je čestitala u novoj objavi i Tomici Petroviću. 

- Hani, ja sam rešen da večno s tobom plešem... Sretan ti rođendan - napisala je stihove glazbenog sastava S.A.R.S. i njihove pjesme 'Lutka' pored fotografije s menadžerom gdje ju on drži dok plešu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

U komentarima su se javljali mnogi i čestitali rođendan obojici. 

Inače, Severina je u ožujku 2019. godine na kratko prekinula suradnju s Tomicom. Tada nisu surađivali više od godinu dana, no onda se u lipnju 2020. doznalo kako su ipak odlučili obnoviti suradnju. Odvojeni putevi tada su im se ponovno sjedinili kada su počeli s razmatranjem budućih projekata. Iako su Severinini najbliži suradnici sve do tada tu vijest odlučili čuvati u strogoj tajnosti, potvrdu Severinine suradnje s Petrovićem dobili smo od njezinog PR menadžera Davora Grgina.

Severina je do tada s Tomicom surađivala neprekidno 17 godina. 

VIDEO>>Uzvanici se okupljaju u restoranu Adriatic Grašo gdje se održala svadbena večera Hane Huljić i Petra Graše

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije