Novi zadatak zvjezdanih natjecatelja specijalnog izdanja RTL-ovog slastičarskog showa je – panna cotta. Za pripremu ovog ukusnog kremastog kolača natjecatelji imaju 75 minuta, što je i više nego dovoljno vremena.
S tom se mišlju slažu i prijateljice i slastičarske partnerice Snježana Mehun i Nela Kocsis, koje su, kako kažu, eksperti u pripremi talijanske slastice.
„Panna cottu radimo prije izlaska. Ne stignemo razmisliti što ćemo obući, ali znamo koji ćemo umak staviti na panna cottu i kakav će oblik imati. Cijeli dan o tome razmišljamo…“, u šali kažu Snježana i Nela dok s velikom pažnjom iščitavaju recept i mjere sastojke.
Kako bi se osjećale kao kod kuće, član žirija Tomislav Špiček iznenadio ih je čašom šampanjca, a ugodna atmosfera ponijela je i ostale natjecatelje koji su na setu plesali i pjevali, pa je tako Bojan Jambrošić zaplesao s Nelom, a Špiček sa Snježanom.
No, veselo ozračje bi moglo pasti u zaborav kada natjecatelji shvate koliko su pogrešaka učinili pri samoj pripremi naoko jednostavnog deserta.
Odgovore donosi nova epizoda slastičarskog showa „Tri, dva, jedan – peci!“ – večeras u 21:55 sati na RTL-u!