'ponaša se kao diktator'

Ne biste vjerovali što hollywoodski ljepotan radi svojoj djevojci!

zac efron
Foto: Instagram
03.11.2014.
u 08:28

Njegova djevojka navodno je na rubu živaca zbog svega što joj radi u vezi...

Iako je zgodan i uspješan, Zac Efron u ljubavi je prava noćna mora.

Njegova djevojka navodno je na rubu živaca zbog svega što joj radi u vezi. Sami Miro nedavno je u javnosti predstavljena kao nova Zacova djevojka, a otkako su i javno postali par, Zac se ponaša kao pravi diktator, piše OK! Magazine.

– Zac se ponaša kao diktator otkako su Sam i on izašli u javnost. Kontrolira sve, od njene dijete i vježbanja do načina odijevanja i šminkanja. Iako je riječ o hollywoodskom ljepotanu, treba se zapitati: Isplati li se?

>>Oni su definitivno najčudniji holivudski par ikad!

>>Nagrađena Mila Kunis skrivala trudnički trbuh, Zac Efron pokazao mišiće

Ključne riječi

Komentara 2

DE
denihr
08:54 03.11.2014.

Nitko je ne tjera da bude sa njim

LI
liliZG
12:15 03.11.2014.

Čovjek je lječeni ovisnik, to je dovoljno, ima on hrpetine svojih problema koje je našao lječniti na drugoj osobi,a njoj bi bilo bolje da zbriše dok još može...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije