Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav

Ne kriju vezu! Domaća glumica i glazbenik prvi put zajedno u javnosti

Zagreb: Gala party Poliklinike Milojević
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/15
07.06.2022.
u 16:56

Mada Peršić i Emil Kirbiš nakon što su otkrili da su u vezi preko društvenih mreža, zajedno su se pojavili na jednoj zabavi.

Glumica Mada Peršić i glazbenik Emil Kirbiš prvi put su se pojavili zajedno u javnosti nakon što se saznalo da su u vezi.
Glumica i glazbenik pojavili su se na jednom partiju u hotelu Esplanade te privukli pažnju. Mada je nosila romantičnu dugačku haljinu svijetle boje, dok se Emil pojavio u elegantnom odijelu. Nasmiješeni su pozirali fotografima te pokazali da se odlično zabavljaju. 

Podsjetimo, par je krajem prošlog mjeseca objavio da su zajedno. Na društvenoj mreži Instagram podijelili su zajedničke fotografije. "GreenPeace & Love", napisali su pored objave, a na fotografijama se vidi koliko su prisni, a nisu sakrili ni poljubac.

Dodajmo da je Emil kantautor i frontmen grupe Sanremo, a Mada je članica ansambla kazališta Gavella. Peršić je 2013. godine završila medicinu, a zatim je otkrila da  to nije njezin poziv i upisala Akademiju dramskih umjetnosti. Na svojim društvenim mrežama voli se šaliti tako da je jednom otkrila da je sanjala da su se ona i ministar Vili Beroš zaljubili. Mada se i sama jednom našla u glazbi, a 2019. godine je objavila pjesmu 'Glumica'. Lijepu glumicu javnost je imala priliku gledati i u showu 'Hrvatski top model' 2010. godine na koji se prijavila tijekom studija.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

 

Komentara 3

BO
bodernek
22:38 07.06.2022.

Nisam čuo za ovo dvoje mladih ljudi, al nek im ne sretno

Avatar MalenaB.
MalenaB.
18:55 07.06.2022.

Tko su ovi?

Avatar drug Joža
drug Joža
17:27 07.06.2022.

Mada...to jedva da je i riječ, ja tako nebi psa nazvao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije