Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetna uživancija

Ne ljetuje na Jadranu! Naš pjevač je odlučio pobjeći iz Hrvatske

Foto: Instagram
1/6
10.08.2019.
u 22:20

Luka Nižetić ove godine ne provodi ljeto na Jadranskom moru.

Splitski pjevač Luka Nižetić ovo ljeto nije ostao u Hrvatskoj, već se odlučio posjetiti Siciliju. Čini se da je njome oduševljen te je već prvog dana naišao na znamenitosti zbog koje je morao okinuti fotografiju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Prvi dan Sicilije i odma' upoznam Mahmooda! Malo mi je dvodimenzionalan, očekiva sam više! - stoji u objavi pjevača koji pozira pored nacrtanog lika Mahmooda, talijanskog pjevača koji je nastupao na Eurosongu ove godine i predstavljao Italiju s pjesmom "Soldi".

- Brale, uživat ćeš! Luda je i divna - napisala mu je pratiteljica.

Prije nego što se zaputio na Siciliju, Luka se ozbiljno bacio na posao održavanja top-forme. Nedavno je izdao spot s Miroslavom Škorom i glumcem Reneom Bitorajcem.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Kada nije u Italiji, najviše slobodnog vremena provodi u svom restoranu u Komiži.

 

Ključne riječi

Komentara 2

YU
YuBastards
09:36 11.08.2019.

Super. Sicilija je prekrasna. A tek Sardinija...

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:36 11.08.2019.

Sad Mogu mirno spavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije