Raspričao se

Ne pričaju već deset godina, ali Meghanin brat ponovno je opleo po vojvotkinji: 'Zgazila je bivšeg supruga, idući je Harry'

Brat Meghan Markle prozvao sestru jer mu ne želi pomoći
Foto: Youtube/PA/PIXSELL
1/8
16.10.2021.
u 09:00

Thomas je među ostalim  otkrio da je njezin brak s Harryjem osuđen na propast, a otkrio je i da je bivšeg supruga potpuno zgazila. Meghan je s Trevorom Engelsonom u braku bila od 2011. godine. Razišli su se nakon samo dvije godine braka, a kao razlog su naveli nepomirljive razlike.

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (40) ponovno je u središtu pozornosti. Naime njezin polubrat Thomas Markle Jr. (55) u intervjuu za jedan australski reality show ispričao je nove detalje o svojoj mlađoj sestri s kojom ne razgovora već više od deset godina.

Thomas je među ostalim  otkrio da je njezin brak s Harryjem osuđen na propast, a otkrio je i da je bivšeg supruga potpuno zgazila. Meghan je s Trevorom Engelsonom u braku bila od 2011. godine. Razišli su se nakon samo dvije godine braka, a kao razlog su naveli nepomirljive razlike.

-Onaj frajer s kojim je prvi puta bila u braku nije prošao dobro. Zgazila ga je pa ostavila- ispričao je Thomas u najavi realityja, a mnogi su odmah stali u obranu vojvotkinje.

Istaknuli su kako Thomas uopće ne poznaje sestru budući da nisu pričali godinama, a princa Harryja nikada nije poznao. Thomas na kraljevsko vjenčanje nije bio pozvan, a mnogi smatraju kako se sudjelovanjem u realityju želi proslaviti na račun mlađe sestre dok drugi ipak smatraju kako u njegovim izjavama ipak ima istine budući da Meghan nije u dobrim odnosima ni sa svojim ocem koji također ne odustaje od komentara na račun svoje kćeri.

-Meghan je prije bila osoba puna ljubavi, a sada se promijenila- rekao je u jednom intervjuu njezin otac te otkrio kako bi volio upoznati svoje unuke,  ranije je prijetio kako će Meghan odvesti na sud kako bi konačno mogao upoznati Lilibet i Archieja. U međuvremenu se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo pa se sada boji da uistinu nikada neće upoznati mališane.

Meghan i njezin otac u lošim su odnosima još od kraljevskog vjenčanja nakon što je njezine fotografije prodao paparazzima, a uoči vjenčanja pretrpio je srčani udar pa je Meghan do oltara dopratio Harryjev otac, princ Charles.

U velikom intervjuu koji su Harry i Meghan dali Oprah Winfrey, vojvotkinja je priznala da se osjeća izdano od svoje obitelji te da je njihov odnose sve lošiji zbog njegovih mnogobrojnih istupa u medijima.

VIDEO Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač: "Bitno je da mi je još ostala intonacija i ugodan glas"


 

Komentara 3

DU
Deleted user
09:32 16.10.2021.

Kad je ova "elita" takva ,kakva je tek raja "Luda kuća"

DU
Deleted user
17:59 16.10.2021.

Ne razgovaraju.

MI
Milas
09:58 16.10.2021.

Nekako mu vjerujem. Tesko da su svi krivi samo je ona prava. Obitelj joj ne vrijedi, Dvor joj ne vrijedi .... samo je ona svetica. Jadan, jadan Harry!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije