Nove snage

Ne volimo ljupke spotove, zato smo parodirali grupu Kinoklub

Ignor (1)
Grgur Žućko/Pixsell
02.10.2012.
u 12:00

Pop punkeri osvajaju zaraznim pjesmama, a u stihovima ne štede nikoga pa su im na metu došli i 
Jelena Rozga i Mile Kekin

Njihovo ime je Ignor, ali oni nisu za ignoriranje! Zagrebački pop punk bend osvojio je domaću publiku zaraznim hitovima “Sara, Lana” i “Rac”, a kako praše uživo, svi obožavatelji Ignora moći će čuti u četvrtak u zagrebačkoj Tvornici kulture u kojoj četvorka promovira debi album Bez ‘e’. Istu večer proslavit će i 17. rođendan najmlađeg člana grupe, basista Svena Mekineca, a dečki će nazdraviti i s djevojkom pjevača i gitarista Daniela Pajića Paje, Dorom koja također isti dan slavi rođendan. Pajo je trenutačno jedini zauzeti član. – Dora mi često prigovara da joj ne posvećujem dovoljno vremena, ali gitara je moja prva ljubav. Prijatelji i cure se mijenjaju, ali gitara je nešto čemu se uvijek mogu vratiti – zbori 22-godišnjak. Protiv Dorine ljubomore zbog obožavateljica često se bori, no to je sitnica naspram svega dobroga.

U turskoj sapunici


– Kod cura me privlači pamet, a ako je uz to i super slatka kao moja Dora, onda je to bonus. Super mi je što zajedno idemo u muzeje, koncerte, pa i u šoping – priča student glume i režije. Htio bi se okušati i kao glumac, a ulogu u turskoj sapunici rado bi prihvatio. – Glumio bih Turčina s umjetnom bradom jer mi još ne raste pa bih volio vidjeti kako bi mi stajala. U videospotu “Sara, Lana” parodirali su grupu Kinoklub, čak su ga snimili na istoj lokaciji, Bundeku.

Bez dlake na jeziku

– Bilo nam je smiješno kako je spot Kinokluba “Za nju” sav ljupki. Na dijelu gdje njihov pjevač kraj jezera šeće s djevojkom držeći se za ruke, ja sam svoju zagnjurio – kaže. U pjesmi spominju i Jelenu Rozgu i Milu Kekina kao izvođače koji su pali na trend korištenja istog, lako pamtljivog akorda u refrenu. – Danas svi glazbenici moraju raditi kompromise za uspjeh. Zato smo i mi snimili pjesmu s takvim “catchy” refrenom – smiju se ignorovci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije