Nakon pada sa zgrade

Neda Arnerić prohodala, uskoro izlazi iz bolnice

neda arnerić (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/5
19.05.2016.
u 09:30

Prošli mjesec srpska glumica pala je s trećeg kata iz svog stana, a neimenovani izvor kaže da se izvrsno oporavlja

Glumica Neda Arnerić dobro se oporavlja nakon što je 8. svibnja pala s trećeg kata, iz svog stana u Beogradu. Kako je objavio srpski magazin Alo, Neda se prije dva dana uspješno prošetala bolničkim hodnicima.

– Nedino zdravstveno stanje je stabilno i ona se uz adekvatnu medicinsku njegu odlično oporavlja. Iako je trebala napustiti bolnicu, liječnici su je odlučili zadržati još nekoliko dana na promatranju. Ona će svakog dana uz njihovu pomoć šetati po hodniku – kaže neimenovani izvor dodajući da je glumica nevjerojatno snažna žena.

>> Suprug Nede Arnerić: 'Izašla je objesiti rublje, a u jednom trenutku samo sam čuo kako je pala'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
14:32 19.05.2016.

Prvo, zar ne bese ono srbijanska glumica pravi izraz? Drugo, koga to u Hrvatskoj zanima? Vest iz regiona? Zasto ne javljate o nekom glumcu iz Madjarske ili Austrije i njihovoj estradi? To je regija. Sta vas briga sta se dogadja u turskoj palanci Beogradu.

Avatar salko1951
salko1951
09:18 23.05.2016.

Super vijest.Ne daj se Nedo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije