povukla se 2014. godine

Nekad omiljena holivudska slatkica snimljena bez šminke i frizure, mnogi bi je teško prepoznali

Foto: profimedia
1/9
04.01.2022.
u 08:00

Nekada omiljenu glumicu Cameron Diaz (49) prije nekoliko godina odlučila se povući iz glume kako bi se posvetila obitelji, pa ovu nekad omiljenu plavušu rijetko možemo vidjeti u javnosti, no fotografima nije uspjela pobjeći ovog tjedna kada je obavljala kupovinu.

Nekada omiljenu glumicu Cameron Diaz (49) prije nekoliko godina odlučila se povući iz glume kako bi se posvetila obitelji, pa ovu nekad omiljenu plavušu rijetko možemo vidjeti u javnosti, no fotografima nije uspjela pobjeći ovog tjedna kada je obavljala kupovinu. 

Cameron se pojavila u opuštenom izdanju, a odabrala je crnu kombinaciju dok je lice pokušala sakriti sunčanim naočalama i zaštitnom maskom kako bi nesmetano prošetala Los Angelesom.

Iako živi daleko od svjetla reflektora, paparazzi ju i dalje prate u stopu, a njezina odluka o povlačenju iz glume šokirala je javnost 2014. godine.

Foto: Profimedia

Diaz je nedavno gostovala kod kolege Kevina Harta u emisiji "Hart to Heart" i nakon dugo godina šutnje iskreno mu je odgovorila na pitanje zašto se povukla.

- Kada dugo vremena radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala dojam u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve - objasnila je Diaz, pa dodala kako joj takav životni ritam nije dopuštao vrijeme za obitelj i rutinu koju je dugo priželjkivala. 

– Htjela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i gdje ću sve sama obavljati – dodala je glumica, a 2015. godine vjenčala se za Benjamina Maddena. Četiri godine kasnije supružnicu su postali roditelji malene Raddix, a Cameron kaže kako joj su joj se zasnivanjem obitelji ispunile sve želje.

- Ovo me ispunjava više nego bilo što drugo što sam postigla u životu. Ja više nemam ono što je potrebno da bi snimila uspješan film, sva moja energija je usmjerena na obitelj i to je najbolja stvar na svijetu.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

AD
adisan
08:29 04.01.2022.

"...od svIJetla reflektora"?? Zna li itko od ovih novinara i lektora (rodijaka) hrvatski pravopis?

IG
igorl
10:15 04.01.2022.

Ak mene pitas - jedna od boljih zenski. Cista u glavi, postigla sve sto je htjela, smirila se, skrasila, ima obitelj, dijete, muza. Love ne fali, a ni srece. I izgleda sjajno, bez plastike i ostalih nakarada. Svaka joj cast.

NE
nešperlin
09:28 04.01.2022.

U pravu je,za sve postoji pravo vrijeme u životo,sretno joj bilo. U živoru treba uživati punim plućima,tko si to može priuštiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije