Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povukao se

Nekoć najskandalozniji Hrvat danas živi novi život, a sada je nakon duže vremena snimljen u javnosti

Foto: Promo
1/9
10.07.2023.
u 14:58

Dinu Bubičića posljednjih godina ne viđamo često u javnosti. Modni svijet mu, kako kaže, ne nedostaje, a njegov život danas izgleda sasvim drukčije

Poznati antički lokalitet Fulfinom Mirine u Omišlju bio je idealna kulisa za „Dolce vita“ ljetni party pun boja, mirisa, glazbe i dobre zabave! Među posjetiteljima bili su pjevač Damir Kedžo, glumac Edvin Liverić, influencer Mile Butorac, influencerica Matea Frajsberger... U „slatkom životu“ uživao je i bivši mister hrvatske Dino Bubičić (40)  kojeg posljednjih godina ne viđamo često u javnosti. 

Dino se povukao iz javnosti prije nekoliko godina. Nakon što je postao mister objavio je knjigu ''Od dilera do mistera'' čiji se sadržaj prepričavao danima, a onda je sudjelovao i u reality showu ''Farma''. No nakon što je tamo upoznao bivšu misicu Ivanu Paris i oženio se, Dino se potpuno posvetio obiteljskom životu. Njegov život sada izgleda drukčije.

Svjetla pozornice zamijenio je drugim biznisom i sada radi na moru te priznaje da mu modni svijet uopće ne nedostaje. Iako njegov brak s Ivanom Paris nije potrajao te su se razveli 2019., bivši supružnici ostali su u dobrom odnosu te zajedno odgajaju dvojicu sinova. "Mislim da sam dobar tata, tako mi barem djeca kažu. Puno vremena provodimo zajedno i baš sam sretan da su i oni sretni", kazao je Dino jednom prilikom o svojoj roditeljskoj ulozi. Podsjetimo, Ivana i Dino vjenčali su se u Puli 2010. godine, a postali su ponosni roditelji dvojice sinova, Leonida i Noela. Osim u Farmi, sudjelovali su i u reality showu "Big Mama House".

Dino je prije no što je postao Mister Hrvatske bio u zatvoru četiri mjeseca zbog problema s narkoticima. O tome je otvoreno progovorio u svojoj knjizi "Od dilera do mistera". U njoj je ispričao i sve o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos.

Foto: Promo

Inače, festival sladoleda ove će se godine održati od 10. do 16. srpnja, duž Ribarske obale i Lukobrana u Njivicama, kao i na vanjskim prostorima kampa Aminess Atea Camping resorta i lounge bara Veya u sklopu Veya hotela by Aminess. Sladoledno veselje posluživat će se na čak 17 „ice cream“ punktova, a gosti ljetnog partyija na Mirinama – brojni novinari, influenseri i osobe iz javnog života, imali su priliku isprobati aRoma Gelato Experience koji nudi 100% prirodan i ručno rađeni gelato za čiju se izradu koriste samo najkvalitetnije namirnice.

VEZANI ČLANCI:

Arheološki lokalitet Fulfinum Mirine već dugi niz godina pruža savršeno okruženje brojnim događanjima, baš poput ovoga u organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj i lifestyle portala Extravagant.  „S obzirom na svoju povijesnu vrijednost i našu želju da lokalitet Mirine Fulfinum postane arheološki park kako bi ga što više približili posjetiocima, odabrali smo upravo ovu lokaciju za današnje druženje, a sve kako bi najavili 6. Festival sladoleda te Program Ljeta u Omišlju i Njivicama, ali i studijski dan koji će se povodom 50. Godišnjice otkrića Fulfinskog natpisa i otkrivanja pozicije grada, održati 19. srpnja, uz francusko-poljsko-hrvatsku radnu skupinu koja će pod vodstvom dr.sc. Morane Čaušević Bully provesti geofizička istraživanja lokaliteta“, rekli su u Turističkoj zajednici Općine Omišalj.

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar KalebJosua
KalebJosua
16:20 10.07.2023.

Nikad čuja!

TO
Toninić
13:36 11.07.2023.

Malo iznenađuje potreba hvaljenjem vlastitog neznanja !

LA
lajh1985
08:29 11.07.2023.

Ovo je samo po sebi skandal jer za ovoga nikad cuo:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije