Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raskol traje

Nema kraja svađi: Princ Harry odbio doći na vjenčanje godine u Velikoj Britaniji na kojem će se pojaviti William

Meghan Markle i princ Harry slave petu godišnjicu braka
Foto: Jonathan Brady/PRESS ASSOCIATION
1/16
04.06.2024.
u 21:00

Princ i vojvoda složili su se da da bi Harryju bilo teško doći na ovo vjenčanje. Ipak, doći će njegov brat princ William koji će imati ulogu u vjenčanju.

Princ Harry bio je pozvan na vjenčanje godine u Velikoj Britaniji, no odbio je poziv. Ženi se Hugh Grosvenor, vojvoda od Westminstera. Njegova zaručnica Olivia Henson i on trebali bi u Katedrali Chester sedmog lipnja izreći sudbonosno da. Princ i vojvoda složili su se da bi Harryju bilo teško doći na ovu svadbu. Ipak, tamo će biti njegov brat princ William koji će imati ulogu u vjenčanju. Ovim potezom izbjegli su svađu i lošu energiju između dva brata među kojima još uvijek traje svađa, te sada neće moći zasjeniti ovaj, mladencima i njihovim obiteljima važan, događaj svojim razmiricama. 

Vojvoda od Sussexa, princ Harry, početkom prošlog mjeseca bio je u rijetkom posjetu Velikoj Britaniji, no do susreta s njegovim ocem, kraljem Charlesom ipak nije došlo. To je potaknulo brojne spekulacije svjetskih medija oko toga što je kumovalo takvom razvoju događaja, a britanski mediji nedavno su otkrili nove detalje.

VEZANI ČLANCI:

Naime, kako izvještava Telegraph, izbjegavanje susreta zapravo je inicirao princ Harry i to iz jednog specifičnog razloga - u kraljevskoj rezidenciji nisu ostvarene sigurnosne mjere koje je on tražio. Razlog takvom zahtjevu je prinčev strah za vlastitu sigurnost jer očeva ponuda nije sadržavala nikakvu odredbu o osobnoj zaštiti financiranoj od strane poreznih obveznika.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Meghan Markle i princ Harry slave petu godišnjicu braka
1/43

Prema tome, Harry bi u slučaju sastanka boravio na vidljivoj lokaciji s javno dostupnim ulazima i izlazima koji nisu pod policijskim nadzorom. Naposljetku je odsjeo u hotelu u kojem je zbog velikog broja gostiju mogao neprimijećeno ulaziti i izlaziti. Britanci dalje navode da je ovaj potez kralja Charlesa povrijedio i onako osjetljivi ego njegovog sina.   

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Komentara 3

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:24 05.06.2024.

Napokon neke zanimljivije vijesti, od tih dosadnih sukoba u Gazi i Ukrajini.

DU
Deleted user
22:16 04.06.2024.

Produkti incesta nikoga ne interesiraju

AK
Aka
04:23 05.06.2024.

Ljudi za žaljenje. Dva brata kojima je sve drugo važnije od činjenice da su braća i od mogućnosti da sretno provedu život u bratskoj ljubavi. Žalosno i jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije