završio u zatvoru

Nepoznati muškarac zaštitarima podvalio priču da je Kimin suprug i pokušao provaliti u vilu, odmah je pritvoren

Foto: profimedia
1/10
12.03.2021.
u 22:30

Zaštitar reality zvijezde bio je prisiljen reagirati nakon što je uljez pokušao provaliti u njezin dom.

Kim Kardashian (40) ovih dana ima puno briga. Osim što je vijest o razvodu s popularnim reperom Kanye Westom (43) konačno potvrđena, TMZ sada javlja kako joj je nepoznati muškarac pokušao provaliti u losanđelešku vilu, i to s pričom kako joj je on suprug! 

Zaštitar reality zvijezde bio je prisiljen reagirati nakon što je uljez pokušao provaliti u njezin dom. 24-godišnji nepoznati muškarac navodno je tvrdio da je oženjen zvijezdom. Policija je potvrdila kako je muškarac "rekao policiji da će posjetiti Kim, a u jednom je trenutku čak tvrdio da mu je ona supruga". Izvor blizak reality zvijezdi rekao je za E! News da je Kimino osiguranje uspjelo spriječiti muškarca da uđe, napominjući da je "uhićen i poslan u pritvor na 72 sata".

Podsjetimo, Kim Kardashian podnijela je zahtjev za razvod braka u veljači ove godine. Poznati par u braku je već gotovo sedam godina i imaju zajedno četvero djece. Već mjesecima kruže glasine o narušenim odnosima između para, čemu navodno nije pomogla reperova kandidatura za predsjednika SAD-a.  Prema pisanju medija, Kim Kardashian zatražila je zajedničko skrbništvo nad djecom.  Oni su potpisali predbračni ugovor što bi trebalo olakšati njihov razvod. Naime, njezino bogatstvo se procjenjuje na više od 780 milijuna dolara, a njegovo pak na 1.26 milijardi dolara. 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije