Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao voštana lutka

Neprepoznatljiva 'Otimačica' pozirala u preuskom bodiju, pratitelji oduševljeni: 'Ti si čudo'

Foto: Instagram
1/7
23.07.2021.
u 13:30

Venezuelanska glumica hrvatskih korijena, Gabriela Spanic (47) na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u uskom bodiju koji je jedva zadržao njezine bujne obline.

Venezuelanska glumica hrvatskih korijena, Gabriela Spanic (47) na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u uskom bodiju koji je jedva zadržao njezine bujne obline.

Gabrielu publika najviše pamti po ulozi u telenoveli "Otimačica", koja se prikazivala tijekom 90-ih kada je glumica bila na vrhuncu slave. U to vrijeme bila je u posjetu Hrvatskoj i nije skrivala ponos što ima hrvatske korijene, no od tada glumica je neprepoznatljiva, a fanovi su uvjereni da je to zbog mnogobrojnih estetskih operacija

U to se možemo uvjeriti i na posljednjoj fotografiji koju je objavila, a osim bujnih oblina i preuskog bodija u fokusu je i njezino deformirano lice koje nije ni blizu prirodnoj ljepoti s početka karijere, no obožavatelji joj se svejedno dive pa su joj ispod objave napisali brojne komplimente.

Foto: Instagram/ gabyspanictv

"Diva", "Ljepotica", "Ti si čudo", Naša kraljica", samo su neki.

Podsjetimo, Gabrielina majka je iz Venezuele, a otac joj je s roditeljima emigrirao iz Hrvatske u Venezuelu, 1947. godine. U Hrvatskoj ima rođake u Šibeniku, a našu je zemlju posjetila prije nekoliko godina.

VIDEO>>Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije
 

Ključne riječi

Komentara 2

LA
Lana2
17:56 24.07.2021.

Zena fakat izgleda mlado za svoje godine

FR
FreeZ.
21:14 24.07.2021.

Wow, Gabriela! Muy caliente! 😍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije