Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Neven je tražio ljubav u showu, ali srce mu je ukrala susjeda koja je već imala šestero djece

Foto: RTL
1/13
15.02.2023.
u 20:30

Nedugo nakon završetka snimanja Neven je započeo vezu sa svojom susjedom i prijateljicom Katarinom. Katarina Sever svojedobno se pojavila u jednoj epizodi showa ''Ljubav je na selu'', a brzo se po društvenim mrežama počelo se šuškati da su njih dvoje zajedno. Katarina, koja je imala šestero djece, već je u tom trenutku bila trudna i nosila Nevenovo dijete.

Neven Landek bio je jedan od farmera u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu' koji je svojim izjavama zabavljao mnogobrojne gledatelje. Svi još zasigurno pamte njegovu anegdotu s uhođenjem tadašnje djevojke koju je 'na djelu' ulovio tako da se legao u gepek zbog čega je i dobio nadimak 'gepek majstor'. 

- Sumnjao sam da me vara, i drugi su mi govorili, ali nisam vjerovao dok se nisam sam uvjerio - kazao je Neven koji je sam odlučio krenuti u detektivski pohod ne bi li se uvjerio u svoje sumnje.

- Kad sam vidio priliku, zavukao sam se u prtljažnik i zatvorio ga. Vozili smo se jedno pola sata, sat vremena do njihovog odredišnog mjesta, do vikendice. Vidjela je da sam u bunkeru i onda sam je pitao za preljub - kaže Neven.

- Pitao sam je koliko je to trajalo i rekla je četiri mjeseca- 
Za njegovo srce u emisiji borile su se Marijana Vukelić, Samanta Knežević i Vjerana Čučić, a iako je na romantično putovanje otputovao sa Samantom njihova ljubavna priča nakon završetka snimanja nije potrajala. 

Nedugo nakon završetka snimanja Neven je započeo vezu sa svojom susjedom i prijateljicom Katarinom. Katarina Sever svojedobno se pojavila u jednoj epizodi showa ''Ljubav je na selu'', a brzo se po društvenim mrežama počelo se šuškati da su njih dvoje zajedno. Katarina, koja je imala šestero djece, već je u tom trenutku bila trudna i nosila Nevenovo dijete.

To sve je potvrdio i sam Landek na svom Facebook profilu. 

Osvrnuo se kasnije i na to što su mnogi komentirali kako je Sever ostavila svoju djevu zbog njega. 
- Katarina nije ostavila svoju djecu, kako neki pišu. Posjećuje ih i ona nju posjećuju. I ja sam u odličnim odnosima s njima, njena djeca su me lijepo prihvatila. I s njenim bivšim mužem sam u dobrom odnosu. Njihov brak nije funkcionirao i razišli su se, ali svi se dobro slažemo - rekao je tada. 

Neven je postao otac 2021. kada je Sever rodila njihovu kćerkicu Miju, a partnericu je ubrzo počeo nazivati suprugom. No, čini se da još nisu uplovili u bračnu luku, jer na njihovim Facebook profilima i dalje stoji da su zaručeni. 

- Odlično sam! Sretan sam, a s bebom je veselo i burno - kazao je Neven za medije nakon što mu se rodila kći. Tada je otkrio i kako se snalazi u ulozi oca i kakva je Mia beba. 

- Nemamo nikakvih problema s njom. Po noći spava. Raste, napreduje, počela se okretati, smije se, igra se... Ima već i dva zubića -  hvalio se Neven te dodaje kako je vikendima kod njih još veselije jer im dolaze Katarinina djeca iz prošlog braka. 

Bivši kandidat showa svoju kćerkicu obožava, a to potvrđuje i njegov profil na Facebooku gdje je malena Mia glavna zvijezda jer dijeli mnogo fotografija upravo s njom. 

Inače, Katarina i Neven upoznali su se u vlaku, a dugo su bili samo prijatelji. Gledatelji su je zamijetili u jednoj od epizoda kada je Nevenu pomagala urediti kuću za dolazak kandidatkinja ne sluteći tada još da će u njegovu kuću umjesto njih useliti ona. 

VIDEO Jacques Houdek o Dori i Letu 3: Čak se i meni može dogoditi da zauzdam svoju jezičinu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije