Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Nevena i Ornela probudile mišiće za koje nisu ni znale da ih imaju

'NevenaRendeli_nnn_sce_12101'
Foto: ''
1/4
13.10.2013.
u 15:20

Voditeljica Nevena Rendeli otkriva da nije baš vrsna plesačica, a glumica Ornela Vištica od teških treninga gubi kilograme

Tri tjedna prije početka osme sezone "Plesa sa zvijezdama" natjecatelji marljivo uvježbavaju plesne korake. Voditeljica Nevena Rendeli i glumica Ornela Vištica s partnerima Patrikom Majcenom i Markom Hercegom do početka showa moraju do savršenstva dovesti korake slowfoxa.

– Vježbamo tek dva tjedna, a mene već sve boli. Doduše, čini mi se da mi najmanje vježbamo. Drugi su jako ozbiljno shvatili sve ovo, a ja ipak moram i raditi pa plešem kad stignem, otprilike četiri puta tjedno. Uglavnom, zasad znam da me boli svaki mišić, što znači da mišiće ipak imam, samo do sada nisam znala za što točno služe – priznaje Nevena dodajući kako joj je slowfox zadao dosta problema. S njom se slaže i Ornela, ali i optimistično dodaje: – Uz entuzijazam i pozitivnu energiju svaki problem u ovom plesu za mene postaje lakše rješiv. Moj je partner veliki profesionalac koji iz mene uspijeva izvući maksimum.

Iscrpljujući treninzi odrazili su se i na liniju natjecateljica.

– Naravno da gubim kilograme, ali i razvijam mišiće koji su dosad bili uspavani – zadovoljno će Ornela. Nevena pak kaže da zasad nije primijetila da vaga pokazuje pad kilograma:

– Posljednjih mjeseci u najmršavijoj sam fazi dosad pa se nadam povratku apetita zbog teških treninga i na dobrom sam putu da se udebljam.

Nevena Rendeli kaže da ne slovi kao najbolja plesačica pa su njezine prijateljice ostale začuđene kada im je rekla da će sudjelovati u showu.

– Sve su uzviknule: 'Molimo te, nemoj!' I suprug Marijan Bračulj odbija vjerovati da ću zaplesati pred kamerama – kaže voditeljica. A prepoznaje li njezin plesni partner Patrik Majcen u njoj novu Ginger Rogers?

– Mislim da on misli da u meni čuči Charlie Chaplin, s obzirom na kretnje koje uspijem izvesti, a koje ne izgledaju ženstveno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije