Nakon razvoda

Nevena Rendeli uživa u ljubavi s bratom poznatog glumca

19.07.2014., Zagreb - Televizijska voditeljica i novinarka Nevena Rendeli.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
27.10.2015.
u 14:59

Srce HTV-ove voditeljice i urednice osvojio je snimatelj Mak Vejzović, inače brat glumca Enesa Vejzovića

Nakon razvoda od građevinskog poduzetnika Marijana Bračulja s kojim je provela šest godina u braku, Nevena Rendeli ponovno ljubi, piše Story.

Srce HTV-ove voditeljice i urednice osvojio je snimatelj Mak Vejzović, inače brat glumca Enesa Vejzovića.

Par se posljednjih mjeseci intenzivno družio zbog Nevenina dokumentarca čija se premijera očekuje uskoro. Tijekom ljeta lijepa voditeljica i snimatelj zajedno su radili i na emisiji "Šušur" koju su snimali na Hvaru. Konstantna druženja učinila su svoje i vratila zaljubljeni osmijeh na Nevenino lice.

Par se nedavno zajedno mogao vidjeti na Makovoj izložbi "Pomračenje" u zagrebačkoj galeriji Greta, a njihovi prijatelji otkrili su kako su zajedno neizmjerno sretni. 

>>Nevena Rendeli: Trčanje je moja ljubav, nikad neću prestati trčati

>>Nakon šest godina braka razvodi se HTV-ova voditeljica?

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
16:41 27.10.2015.

Eto, i, neke tajne.pak je taj Šušur ima o neku svrhu i nekog smisla....druženje djelatnika HTV-a i nove ljubavi, neke javne, neke tajne. Drago mi je što zalud ne plaćam pretplatu

TA
tamanitelj
17:32 27.10.2015.

Ova se više potrošila na HRT u , nego Seve na estradi

LE
LeonardS
15:33 27.10.2015.

Ono kao dala šansu braku i gle čuda več zaljubljena do ušiju, mora da je Nevena bila u nekom životu "teta iz vrtiča" pa zna pričati bajke !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije