Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Nevenka Bekavac o teškom periodu nakon smrti supruga: 'Sada skupljam snagu za dalje'

Nevenka Bekavac
Foto: RTL
1/10
13.01.2024.
u 12:01

Novu godinu je dočekala s prijateljicom, a rekla je kako trenutno nigdje ne radi, no u planu joj je baviti se nečim. Također, otkrila je još jednu želju. ''Voljela bih sudjelovati u emisiji 'Dođi, pogodi, osvoji', potrebno mi je da se nešto događa u mom životu – moram se družiti.

Nekadašnja kandidatkinja 'Ljubav je na selu' Nevenka Bekavac iza sebe ima težak period. Naime, krajem prošle godine preminuo je njezin suprug, umirovljeni nosač kofera Zvonimir Petričević s kojim je bila šest godina u braku. Imao je tek 48 godina. 
Nevenka je za RTL.hr je podijelila kako se sada osjeća te koje su joj želje i daljnji planovi. 

Novu godinu je dočekala s prijateljicom, a rekla je kako trenutno nigdje ne radi, no u planu joj je baviti se nečim. Također, otkrila je još jednu želju. ''Voljela bih sudjelovati u emisiji 'Dođi, pogodi, osvoji', potrebno mi je da se nešto događa u mom životu – moram se družiti.

Ne mogu stajati na mjestu'', rekla je Nevenka dodavši kako je i dalje jako tužna, no manje nego prije. 

Otkrila je kako često izlazi s prijateljicama na kave i u šetnje te su joj one, trenutno, jedino društvo, a voljela bi krenuti i s trčanjem.

''Sada skupljam snagu za dalje i motivaciju za sve'', komentirala je tužno Nevenka. Neve je u popularnom showu odbila trojicu kandidata, a njezin pokojni Zvone ju je zaprosio krajem 2016. godine.

- Rekao mi je da ako Bog dopusti da napravimo brak i ako dođe do tog braka, da će biti dobar. Vjerojatno je do toga što on misli da meni ovako ne može vjerovati toliko pa je takav - izjavila je tada simpatična Dalmatinka koja je pokojnog Zvonimira upoznala u Međugorju. 

VEZANI ČLANCI: 

Ono što je zanimljivo kod ove kandidatkinje Ljubavi na selu' jest to da je gotovo uvijek govorila bez zadrške pa je tada i ispričala kako se njezin pokojni suprug i nije baš nešto 'isprsio' oko zaručničkog prstena koji bi prema tada njezinom mišljenju mogao biti i 'malo deblji'. Osim toga, rekla je i kako njezin Zvone po cijele dane sjedi kući i apsolutno ništa ne radi, a on joj je obećao da će se u potpunosti promijeniti kad se vjenčaju. Priznala je kako ju je u jednoj godini samo tri puta izveo u kafić, a jednom i na pizzu.

Skromna Nevenka objasnila je kako joj je i malo dosadno s njim pa je željela da barem vozi nekakav automobil. 

- On kaže da se boji auta. Ma zeza on. Boji se on svega, zato što je takav - kazala je Neve za 24 sata. U prosincu 2016. Neve je upisala tečaj za konobaricu kako bi mogla samostalno zarađivati kao sve moderne žene i da bi se mogla lijepo odijevati kao i naše domaće manekenke.

- Najviše mi se sviđa manekenstvo, ali odgovara mi i konobarenje. Što fali raditi u nekom profinjenom kafiću ili restoranu - simpatično je priznala Bekavac koja je u lipnju 2017. rodila sinčića. Za 24 sata također je otkrila da je u trudnoći dobila 15-ak kilograma. Njezinog supruga tada su mediji prozvali da je 'umirovljeni nosač kofera', a on nije bio među prvima koji je vidio njihovog sina. 

VIDEO: Paprena zarada Aleksandre Prijović: Otkriveno koliko je zaradila za tri nastupa u noćnom klubu

Ključne riječi

Komentara 5

IS
ispravljač
14:56 13.01.2024.

A to što si nakupila se zove snaga? A ha, dobro.

EB
EBERT
15:01 13.01.2024.

Da bude snažna. mora najprije skinuti 35 kg.Onda vidimo dalje.Ljudi dragi što je previše previše je.

LI
lily
21:06 13.01.2024.

Bože kakav nivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije