Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJNICI NAPADAJU

Nevjerojatne fotografije kraljevske obitelji oduševljavaju Britance

Foto: Profimedia
1/4
05.10.2018.
u 12:15

Tako se primjerice mogu vidjeti lažni prinčevi Harry i William koji nakon vježbanja stoje goli u svlačionici, dok su im muškosti prekrivene ručnikom. Dvojnici Williama i Kate kupaju se u kadi s djetetom, a Pippa Middleton igra tenis. Tu je, naravno, i lažni Donald Trump koji je u Ovalnom uredu okružen ljepoticama.

Brojni obožavatelji kraljevske obitelji, ali i drugih poznatih osoba, uvijek su se pitali kako izgledaju privatni životi njihovih idola. To im je i omogućila fotografkinja Alison Jackson koja je uspjela pronaći dvojnike poznatih osoba i s njima napraviti serije fotografija. Njena izložba "Shot To Fame" pravi je hit, a 16. listopada otvorit će se i u Londonu. 

Tako se primjerice mogu vidjeti lažni prinčevi Harry i William koji nakon vježbanja stoje goli u svlačionici, dok su im muškosti prekrivene ručnikom. Dvojnici Williama i Kate kupaju se u kadi s djetetom, a Pippa Middleton igra tenis. Tu je, naravno, i lažni Donald Trump koji je u Ovalnom uredu okružen ljepoticama, a Putin manikira nokte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking for some gorgeous Corgis to join me for a shoot on the 7th! DM me if your pup is interested!

A post shared by Alison Jackson (@alisonjacksonartist) on

– Trumpova dvojnika tražili smo više od godinu dana. Budući da imam suradnike u Londonu i New Yorku, svi smo se dali u potragu, a jednog sam čovjeka čak zaustavila na ulici, budući da je nevjerojatno sličio Trumpu. No, on se jako naljutio i rekao da ne želi imati veze s projektom. Na kraju nam je bilo najvažnije da nađemo nekog tko ima ista usta kao Trump, i to smo i uspjeli – rekla Jackson engleskim medijima. 

Velika inspiracija su joj i Kanye West, odnedavno Ye, i njegova supruga Kim Kardashian. I njih je, baš kao i kraljevsku obitelj, pratila u svim životnim situacijama, od vjenčanja, preko trudnoće i rađanja djeteta pa do običnih životnih aktivnosti. 

Manipuliranjem fotografijama bavi se više od 10 godina, a sličan koncept napravila je i u BBC-jevoj seriji Doubletake, u kojoj je dvojnike poznatih osoba snimala u neprijatnim situacijama kroz amatersku kameru. Za tu je seriju i nagrađena nagradom BAFTA. 

Pogledajte video: Meghan otkrila da je trudna?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije