VEĆ NEKO VRIJEME

Nevolje u raju! Victoria i David Beckham prisiljeni su nositi se s ovim problemom: 'To ih živcira!'

David and Victoria Beckham London
Foto: CHAA/ZDS
1/14
19.10.2024.
u 17:50

Obitelj Beckham prije osam je godina kupila 10 milijuna funti vrijedno imanje na kojem su namjeravali graditi miran život daleko od gradske vreve, no pritom su previdjeli jednu stvar.

Jedan od najpoznatijih bračnih parova u svijetu showbiza, Victoria i David Beckham, od 2016. žive u 10 milijuna funti vrijednoj kući u lociranoj u Cotswoldu. Nogometaš i modna dizajnerica ondje su se nadali pronaći mir, no pritom su previdjeli jedan problem. Naime, imanje se nalazi u blizini aerodroma Enstone pa iznad njega neprestano prolaze manji zrakoplovi.

- Stalno se čuje zvuk zrakoplova. Pilotima je rečeno da ne prolaze nisko iznad stambenih objekata, ali moraju se približiti kući Beckhamovih. Mogu zamisliti koliko ih to živcira - rekli su lokalni stanovnici za Daily Mail.

Kao što smo već napisali, obitelj Beckham imanje je kupila prije osam godina, a bivši nogometaš Manchester Uniteda i Real Madrida s vremena na vrijeme na svojim društvenim mrežama dijeli ljepote seoskog života. Tako je prije par dana na Instagramu objavio galeriju fotografija s kokošima i svojim psima, a pritom je pokazao i povrće koje uzgaja u vrtu. Objava je u nekoliko dana prikupila preko milijun oznaka 'Sviđa mi se'.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Victoria i David prošlo su ljeto u društvu djece odmarali u Hrvatskoj, a bivša članica grupe Spice Girls na Instagramu je objavila fotografiju kojom se pozdravila s ljetom. - Zadnji dan ljeta. Volim te Davide Beckhame, napisala je pokraj objave na kojoj pozira uz zalazak sunca na kamenom zidiću. Uz to je snimila je svog supruga Davida kako radi sklekove na istom zidiću dok je u pozadini zalazak sunca i Jadransko more.

Objava je u manje od jednog dana dobila 140 tisuća lajkova i puno komentara, među kojima su i oni glumice Salme Hayek i naše voditeljice Marijane Batinić.

GALERIJA: Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

David and Victoria Beckham London
1/43

Inače, obitelj Beckham objavila je da ljetuje na Lopudu u resortu Lopud 1483. Prvih nekoliko dana uspješno su izbjegavali fotoreportere, ali nakon toga su snimljeni kako uživaju u morskim radostima. Da tih dana uživaju na našoj obali na društvenim se mrežama pohvalio Cruz Beckham koji je objavio nekoliko fotografija na kojima se dobro zabavlja na jahti u društvu prijatelja i tate Davida te dok plove našom obalom promatraju prizore od kojih zastaje dah.

- Dobrodošli u Hrvatsku - napisao im je netko od pratitelja u komentarima. David i njegova supruga, slavna dizajnerica i glazbenica Victoria i prije dvije su godine uživali u ovom resortu gdje su došli kako bi proslavili 11. rođendan svoje kćeri. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije