lijepe vijesti

Neymar i njegova djevojka Bruna postali roditelji djevojčice, otkrili i koje će ime nositi malena

Foto: Instagram screenshot
1/25
07.10.2023.
u 10:36

Nogometaš Neymar i Bruna Biancardi fotografirali su se sa svojom kćeri i tako otkrili lijepe vijesti. Pozirali su na način da je oboje ljube. Ovom objavom otkrili su i da će malenoj dati ime Mavie.

Brazilski nogometaš Neymar (31) i njegova djevojka Bruna Biancardi (28) postali su roditelji. Ove lijepe vijesti par je otkrio na društvenoj mreži Instagram uz fotografiju svoje male obitelji. Naime, Neymar i Bruna fotografirali su se sa svojom kćeri te su pozirali na način da je oboje ljube. Ovom objavom otkrili su i da će malenoj dati ime Mavie.

- Naša Mavie je stigla da upotpuni naše živote. Dobro došla, kćeri! Već te jako volimo. Hvala što si nas odabrala - napisali su sretni roditelji u opisu. Na fotografijama se uz naslovnu fotku mogu vidjeti i kako Neymar i Bruna drže djevojčicu za ruku, ali i  kako Neymar kupa novorođenu kćer.

Objava je za nekoliko sati skupila gotovo 10 milijuna lajkova, a u komentarima su im pristigle brojne čestitke. 

Podsjetimo, vijest o Bruninoj trudnoći ovaj je par otkrio u travnju na istoj društvenoj mreži uz nekoliko fotografija na kojima Bruna pokazuje trudnički trbuščić, a Neymar je grli i ljubi nju i trbuščić. 

-   Sanjamo te, planiramo tvoj dolazak i znamo da si tu da upotpuniš našu ljubav i usrećiš nas. Pridružit ćeš se prekrasnoj obitelji koja te već jako voli! Dođi, čekamo te – napisali su uz fotografije, a dodali su i opis iz Biblije

- Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh. Prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih.

VEZANI ČLANCI

Inače, par je počeo izlaziti 2021. godine, no neko vrijeme su svoju vezu držali u tajnosti. Ljubav su potvrdili tek početkom 2022. godine, no razišli su se u kolovozu. Nakon nekog vremena ponovno su odlučili obnoviti svoju romansu. Nakon toga zajedno su viđeni i na proslavi nogometaševog rođendana odakle su podijelili i zajedničke fotografije. Dodajmo da nogometaš već ima sina po imenu Davi Lucca (12) s bivšom djevojkom Carolinom Dantas s kojom je bio u vezi 2010. godine. 

Dodajmo i da je Bruna marketinška menadžerica koja se bavila i modelingom.Studirala je modu na privatnom sveučilištu Anhembri Morrumbi u rodnom Sao Paulu prije nego što je lansirala liniju odjeće sa svojim potpisom. Veza s Neymarom popularnost joj je podigla na svjetsku razinu.

VIDEO Dečki iz KUKU$-a o glazbi u Hrvatskoj: 'Sustavno se radilo na njezinom uništavanju'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije