slao joj i poruke

Neymar bacio oko na zgodnu Hrvaticu, lajkao joj objavu u hrvatskom dresu

Foto: Reuters/Instagram
1/6
16.12.2022.
u 12:09

Nakon što je Hrvatska izbacila Brazil sa Svjetskog prvenstva u Kataru, igrali smo s Argentinom, a Ana Maria Marković je objavila sliku u 'kockicama'.

Hrvatska nogometna reprezentativka Ana Maria Marković (23) po mnogima je najljepša nogometašica na svijetu, a taj status potvrdili su joj i brojni svjetski mediji. Marković je tako postala zvijezda društvenih mreža gotovo preko noći. Naime, početkom godine na Instagramu je imala oko 70.000 pratitelja, a sada je taj broj prešao 1,5 milijuna. Zgodna Ana Maria igra za švicarski klub Grasshoppers i hrvatsku reprezentaciju.

Posljednju fotografiju u hrvatskom dresu lajkao joj je i jedan od najpoznatijih nogometaša, brazilski napadač Neymar da Silva Santos Júnior (30) kojemu se Ana Maria u dresu očito svidjela. 

- Nastavio je raditi u Hrvatskoj - šalili su se pratitelji na društvenim mrežama na njegov račun. 

Nakon što je Hrvatska izbacila Brazil sa Svjetskog prvenstva u Kataru, igrali smo s Argentinom, a Ana Maria je objavila sliku u 'kockicama'.

Podsjetimo, Ana Maria je svojedobno otkrila da joj je Neymar na Instagramu slao poruke te da ju je zapratio.

- Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa - rekla je svojedobno.

Marković je rođena u Švicarskoj 1999. godine, a 2020. je 'upala' u prvu ekipu Grasshoppera. Ana Maria je zabila gol za hrvatsku reprezentaciju na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli.

VIDEO>>Mrle nam je otkrio sve o pjesmi s kojom će Let 3 nastupiti na Dori


 

Komentara 6

KA
kajinx
13:50 16.12.2022.

Lajkao, stvarno; lajkao! Molim koristite Hrvatski riječnik

BE
Berri
13:42 16.12.2022.

Neymara zanimaju samo vrhunske escort dame. inače, Brazil je po tome poznat, a car je bio Romario koji je uvijek bio u društvu tih dama.

DU
Deleted user
12:22 16.12.2022.

Pa.... Kome se ona ne sviđa, taj je gey od glave do pete..... Nemoj s njim samo, taj je prošao nema što nije. Nije on za tebe, ako mu dozvoliš da se izgušta, ostavit će te prvom prilikom. Nađi si nešto pošteno, imaš sve i možeš, ne tog pustopahiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije