MODNA AGENTICA

Tihana Harapin Zalepugin prvi put u javnosti nakon smrti voljenog supruga Saše

Zagreb: Predstavljanje monografije "Loredana Bahorić - 35 godina modnog stvaralaštva"
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/7
16.12.2022.
u 10:22

Tihana je jučer je bila u zagrebačkoj galeriji Kranjčar na predstavljanju monografije Loredane Bahorić, izdane povodom 35 godina njezinog modnog stvaralaštva.

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin pojavila se prvi put u javnosti nakon smrti voljenog supruga Saše. Jučer je bila u zagrebačkoj galeriji Kranjčar na predstavljanju monografije Loredane Bahorić, izdane povodom 35 godina njezinog modnog stvaralaštva.

15.12.2022., Zagreb -Predstavljanje monografije Loredana Bahoric - 35 godina modnog stvaralastva. Photo: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Žganec / PIXSELL

Loredana i Tihana su dugo surađivale, pa je Tihana na predstavljanju monografije i govorila o radu modne kreatorice. 
Podsjetimo, Saša Zalepugin preminuo je 26. studenog u 92. godini, od posljedica moždanog udara. Zalepugin je bio najpoznatiji kao tvorac, urednik i voditelj zabavne TV-emisije Nedjeljom popodne koja je bila najpopularnija i najutjecajnija televizijska emisija u povijesti Jugoslavije, a osim svojim profesionalnim uspjesima u fokusu javnosti često je bio i njegov skladan brak s našom najpoznatijom modnom agenticom Tihanom Harapin Zalepugin (71). U braku su proveli tri desetljeća, a njihova ljubavna priča započela je 1975. godine na Hvaru. 

- Saša i ja smo se predugo čekali i tražili da bismo nepromišljenom glupošću izgubili ono što napokon imamo. Da, osim ljubavi za uspješan suživot treba strpljenja, usklađivanja, popuštanja, kompromisnih trenutaka – ali ništa nije teško ili nemoguće kad su ljudi svjesni toga kakvu osobu napokon imaju uz sebe. Zaista smo dva bića koja su pronašla svoju drugu polovicu – kazala je medijima svojedobno Harapin Zalepugin koja je sa Sašom uplovila u bračnu luku 1992. godine nakon bajkovitih zaruka na Ibizi. 

VIDEO Mrle nam je otkrio sve o pjesmi s kojom će Let 3 nastupiti na Dori

Komentara 1

MA
Matematika2
10:57 16.12.2022.

U srbiji je sigurno bila velika zalost.Hrvati ne zale za onima koji ih kompromitiraju i po srpskim televizijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije