Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurovizija 2023.

Nezgoda na generalnoj probi Leta 3, Žak se poskliznuo i pao: 'Natukao sam leđa i razderao nogu'

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama ŠČ!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!
Foto: GOK
1/13
09.05.2023.
u 11:22

Posljednje pripreme i probe za večerašnji spektakl odrađene su jučer i to pred publikom, a na onoj generalnoj probi našim predstavnicima dogodila se nezgoda. Naime, na pozornici se poskliznuo i pao na leđa Žanil Tataj Žak koji je za ovu prigodu pridruženi član Leta 3. No, čini se kako nije došlo do ozljede.

Večeras od 21 sat na rasporedu je glazbeni spektakl Eurovizija i to prva polufinalna večer u kojoj ćemo moći gledati i hrvatske predstavnike, riječke rockere Let 3 s pjesmom  ''Mama ŠČ''. Posljednje pripreme i probe za večerašnji spektakl odrađene su jučer i to pred publikom, a na onoj generalnoj probi našim predstavnicima dogodila se nezgoda. Naime, na pozornici se poskliznuo i pao na leđa Žanil Tataj Žak koji je za ovu prigodu pridruženi član Leta 3. No, čini se kako nije došlo do ozljede. 

– Evo me. Živ sam, zdrav sam. Malo sam natukao ruku, malo sam natukao leđa tu negdje oko boka, malo sam razderao nogu. Ali dobro, to je sve sve dio posla. Mislim da će biti sve O. K. – rekao je Žak za HRT te opisao kako se poskliznuo.

– Skupi se sve to na pozornici i ako se dobro ne očisti, to se zalijepi za cipele kao neki pijesak i onda je sklisko – dodao je Mrle.

Inače, Žak je riječki glazbenik koji je s bendom nastupio i na Dori gdje je nosio dugi crni kostim te mu je na čelu pisalo ''Njinle''. On je taj koji se na pozornici pojavio s raketama te tako privukao puno pozornosti.

Žak je u srednju glazbenu školu završio u Rijeci te svira nekoliko instrumenata. Također bavi se i  komponiranjem i produkcijom. Od mladosti je bio u nekoliko rock bendova, a među njima su i Divlje Jagode. Nakon toga svirao je i pjevao u još nekoliko bendova, a danas je član nekoliko slovenskih rock bendova te radi kao vokalni pedagog. Dodajmo da je Žak već ranije surađivao s bendom Let 3 i to na njihovu albumu ''Bombardiranje Srbije i Čačka'' iz 2005. godine.

Tataj s bendom nastupa i večeras, a hrvatski predstavnici sinoć su na generalnoj probi digli publiku na noge. Hrvatska delegacija u Liverpoolu je od 27. travnja, gdje se priprema za spektakl. 

Neke detalje o njihovu nastupu otkrio nam je šef hrvatske delegacije  Tomislav Štengl.

– Da, sve je spremno za večeras. Jučer smo bili u areni, ujutro smo imali generalnu probu prije glavne generalne probe koja je bila navečer, a koju je ocjenjivao žiri. Nemamo nekih problema, što se tiče nastupa, sve smo precizirali s produkcijom Eurovizije i BBC-ja, sve funkcionira i nadamo se najboljem – kazao nam je Štengl kojeg smo uhvatili među brojnim sastancima. Nastup će, otkriva nam, biti ponešto drugačiji od onog kakav je bio na Dori, a nadaju se da će se i ovaj svidjeti gledateljima. Nagovijestio je i da Let 3 priprema iznenađenje. 

VIDEO Kate je ponekad kao vsaka mama: Otkrila je i nadimak najmlađeg člana obitelji

Komentara 1

CR
Croatiadobola
15:42 09.05.2023.

Neću moći zaspati zbog tog pada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije